Lägenheten nu ute till försäljning.


 

Det känns allt lite overkligt att skriva detta och det är ett stort steg för mig. Men nu ligger alltså min lägenhet ute till försäljning på HEMNET. Jag har ju ägt lägenheten i 8(!) år och bortsett från att ha hyrt ut den under 15 månader så har jag alltså spenderat mina senaste 8 år med att kalla denna lägenhet för hem. Och alltså, SOM jag älskar denna lägenhet! Vi har så många år tillsammans av glädje och mys. Jag har spenderat sena, soliga kvällar på min inglasade balkong med vänner, suttit uppkrypen i soffan och sett serier medan regnet öst ner och jag har spenderat otaliga timmar i mitt älskade kök och lagat den ena goda måltiden efter den andra. Och så har jag renoverat och målat om och slipat golv och haft den i ständig förändring för att passa mig. Och herregud så fina minnen jag har från mitt hem.

 

 

Det känns därför SÅ vemodigt att den nu ska säljas. Den ska ju säljas för att något fint väntar; att bli sambos på heltid och flytta ner till Göteborg. Och allt det där är läskigt, kul, pirrigt, nervöst och underbart! Och jag vet att jag nu måste ta steget till förändring fullt ut och släppa taget om lägenheten. Jag hade gärna haft kvar den som ”livlina”, men som min kloka terapeut sa så måste man ibland satsa stort för att vinna. Och det är alltså det jag gör nu. Slänger mig ut i det okända och lämnar min trygga famn (lägenheten) bakom mig för att satsa 200% på framtiden.

Och trots att det känns vemodigt känns det ju såklart också förbaskat kul! Även om jag avundas den nya ägaren som kommer få världens mysigaste hem. Att jag bott i lägenheten i 8 år säger väl en hel del kring hur mycket jag tycker om den?!

Ja, min älskade lilla 1:a med havsutsikt och knarrande trägolv. Du har alltid funnits där för mig och det är nu med varm hand jag lämnar dig vidare. Till någon annan som ska få fira framgång, gråta över ett brustet hjärta, gapskratta med vänner, äta frukost till fågelkvitter och mycket annat som du bjuder in till ♥

Vill ni kika närmare eller till och med dela lägenheten till någon som ni tror är intresserad hittar ni länk till Hemnet HÄR.

Puss!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Lägenheten nu ute till försäljning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *