I annonssamarbete med Gaston Luga

Min kommande bästa vän vid fotograferingar – ny ryggsäck från Gaston Luga!


 

Säg hej till min nya kommande bästa vän till fotograferingar – min nya ryggsäck! Vet inte hur många plåtningar och bröllopsfotograferingar jag gjort med två kameror hängandes från axlarna och händerna fulla av tygpåsar innehållandes objektiv, putsdukar, vattenflaska, proteinbars och bananer. När man är iväg på många timmars fotografering krävs en hel del utrustning och jag har liksom inte haft någon bra förvaring till allt detta – förrän nu!

Som ni vet så är jag en stolt ambassadör av GASTON LUGA och deras grymma ryggsäckar! Och nu i november (4-30:e november) kommer de ha en kampanj på deras sida med riktigt grymma erbjudanden. Och som ni vet så älskar jag ju deras ryggsäckar och har flera av dem hemma hos mig. Ni minns kanske denna  som gått varm hos mig i sommar och höst? LÄNK. Så himla snygg och en personlig favorit.

 

 

Och denna nya? Den är så sjukt bra! Jag har redan invigt den och packat ner kamera, objektiv, putsdukar, minneskort, dator, vattenflaska, en tunn tröja och proteinbars. Den rymmer så sjukt mycket! Älskar att den har så många smidiga fack! Deras signifikant pass-fack är som vanligt alltid med och dessutom har den ett separat fack för en 15″ laptop, två inre fack (varav 1 med dragkedja – perfekt för minneskort!) och på utsidan rymmer två fickor där man kan stoppa ned såväl vattenflaska och något ätbart. Och så har den ju också ett smidigt ytterfack för sådant man vill ha nära till hands (mobil, bilnycklar etc.). Nästa år har jag ju flera bröllop inbokade och jag är SÅ pepp på att inviga denna in-action och uppleva hur den kommer hjälpa mig under en bröllopsdag!

 

 

Modellen på denna ryggsäck heter BITEN 15″ och är enligt mig den perfekta kameraväskan (eller jobb- eller studentväska för den delen) då den rymmer så sjukt mycket! Och som sagt vad så kommer Gaston Luga under november månad (4-30 november) ha en kampanj på deras sajt och alla produkter där de erbjuder 20% rabatt. Och självklart har jag frågat dem om jag kunde få ytterligare en rabattkod till er läsare (vet att ni är många som passar på att köpa då). Och med rabattkoden Annastorm10 får ni 10% extra rabatt. Alltså rotalt 30% rabatt på ett köp. Snälla, HUR bra?! Så passa på att i november månad unna din rygg en ny ryggsäck eller passa på att köpa en julklapp i god tid till någon du tycker om. De flesta modeller på deras sajt är unisex och passar alla.

 

Som sagt – koden börjar gälla från och med 4:e november så in och kika redan nu ”KLICK” och spana in vilken ryggsäck ni skulle vilja klicka hem ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.