Stora Delsjön.


 

Lite bilder från lördagens fantastiska promenad runt Stora Delsjön. 8km frisk luft i vacker höstnatur gjorde underverk för kropp och själ! Så himla mysigt att gå långpromenad i skogen och vi såg flera sällskap som hade med sig picknick, grillar och termosar med kaffe. Blev SÅ sugen också på att äta lunch eller fika i skogen så nästa gång packar vi nog en ryggsäck och tar med oss lite gott att äta.

Annars då? Jo livet rullar på och denna kaosvecka innehåller SÅ mycket jobb, visning av lägenhet och tusen andra saker. Så jag fokuserar bara på att hålla huvudet ovanför vattenytan och kämpar. Ser fram emot fredag då jag ska pusta ut i soffan och fira med ett glas bubbel.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *