Firar att en hektisk vecka är över.


 

Såhär såg det ut igår kväll när jag firade att en hektisk vecka är över. Den senaste veckan har varit extremt hektiskt med Bröllopsmagasinet som skulle skickas till tryck och varje dag har pulsen varit en bit över det normala och varende minut har spenderats framför datorn (inklusive lunch, kaffe och mellis som även dessa intagits med ögonen fastklistrade på en datorskärm). Vi har verkligen jobbat in i det sista med slutproduktionen och igår kl 16.25 kunde vi äntligen pusta ut, klappa oss rejält på axlarna och stänga av datorn efter två veckor som varit full-rulle, minst sagt.

Så när jag kom hem kände jag att det var läge för att fira. Så jag lade en flaska bubbel på kylning och tog sedan en kvällspromenad för att rensa hjärnan lite innan jag landade inne på ICA och köpte prick allt det jag var sugen på. Färska räkor, aioli, ostar, en räksmörgås, cocktailtomater och chips. Så, himla fint! Och så skålade vi i bubbel och jag kunde säga ”bra jobbat” till mig själv som överlevt ännu en slutproduktion, haha. För att överleva – det känns det ibland som man gör när man jobbar intensivt.

 

 

Den här lördagen då? Den har innehållit poddinspelning med syrran, träning på gymmet och kaffedrickande i soffan. Om en stund ska jag och M piffa till oss för en middag på stan. Vet att restriktionerna dragits åt, men vi båda är friska och då vi bara är två i sällskapet känns det ändå OK att gå ut för en middag på stan.

 

2 kommentarer till “Firar att en hektisk vecka är över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg