Att ha haft en rolig dag på jobbet.

En liten sneak peek på dagens fotojobb. HUR fint badrum?!

 

Idag har jag haft en så otroligt rolig dag på jobbet. Ja, mitt alldeles egna jobb. Ni som följt mig ett tag vet att jag utöver rollen som chefredaktör för Bröllopsmagasinet även driver eget bolag inom fotografi och PR (ANNASTORMPHOTO.COM) och just idag hade jag en sådan dag där jag jobbade i mitt egna bolag. Vad jag gjort? Jo jag har spenderat en hel arbetsdag i ett otroligt vackert hem och fotograferat och filmat för världens bästa inrednings- & stylingsföretag HOMESTYLESTUDIO. Daniella som driver det önskade nya bilder och videor till hemsida och sociala medier och jag anlitades som fotograf för uppdraget. Älskar, älskar, ÄLSKAR att få jobba på det kreativa sätt som ett sådant uppdrag innebär och dessutom ha några riktigt roliga timmar med härliga människor.

 

Och dagar som dessa får jag verkligen nypa mig i armen för att jag har lyxen att kalla en dag som denna för jobb. Så himla stolt över mitt egna bolag och att jag tagit mig dit jag är idag då jag faktiskt kan välja kunder och uppdrag baserade på min passion och jag är otroligt lyckligt lottad som får göra sådant jag älskar.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *