Glad Första Advent.

Frostigt på vägen hem idag, så fint att vi fick lite vitt på marken lagom till första advent.

 

Hej älsklingar! Kikar bara in här och önskar er en riktigt Glad Första Advent – det som nu återstår av den. Jag och M har spenderat hela helgen hemma hos familjen och det har varit SÅ himla mysigt – saknat dem galet mycket och det var så trevligt att få umgås igen med mina små älsklingar. Mer om helgen imorgon för nu? Nu väntar middag här hemma, ville bara kika in och säga hej och hoppas ni har haft en fin första adventshelg. Kan tänka mig att det är en hel del som julpysslat, bakat och sätt upp julbelysning? Bloggen slår i alla fall rekord gällande antal besök på mitt recept av kalljästa lussebullar så misstänker att ni är några som bakat dem. Har ni gjort det får ni gärna dela med er av en kommentar kring vad ni tyckte. För er som inte ännu testat receptet så hittar ni det här – LÄNK TILL MITT RECEPT PÅ LUSSEBULLAR.

 

2 kommentarer till “Glad Första Advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg