Dags att komma i julstämning.

Bilder från förra årets julafton ♥

 

Herregud vad tiden går fort, tycker ni inte det? En del av mig älskar ju att detta pandemidrabbade år rusar på (för då känns det i alla fall mentalt som att vi snart rullar in mot ljusare och bättre tider) medan en del av mig blir superstressad och vill trycka på paus. Jag vill ju njuta av VARJE dag, inte bara fokusera framåt och vilja spola fram tiden… Svårt det där, tycker jag. Hur som helst så slog det mig verkligen igår att vi redan är inne i december månad. Det är ju många som börjat julfirandet lite extra tidigt i år och redan i mitten av november såg man att flera adventsljusstakar åkt upp tillsammans med diverse utomhusbelysning. Så mysigt! Och kollar man på statistiken på min blogg så är ni väldigt många som just nu klickar er in på julrecept, pyssel och pynt. Så visst är ni många som njuter av julen redan nu. Själv så hade jag TÄNKT att pynta redan i november, men livet rullar liksom på ganska snabbt och då det var första advent i helgen som var är det nu hög tid att börja pynta. Det är ju liksom tiden innan julafton som jag tycker är som mysigast (den 25:e december vill jag sedan plocka ner ALLT och ta in våren, haha).

Hur som helst, i måndags (efter fotojobbet för Homestylestudio i Uddevalla) sov jag i min lägenhet för att slippa åka till Göteborg (för att sedan åka upp igen till kontoret tisdag morgon). Gäller ju att passa på medan jag fortfarande har lägenheten kvar, haha. Hur som helst, när jag ändå sov där så passade jag på att gå ner i källarförrådet och plocka upp kartongen med adventsstjärnor och diverse ljusslingor som jag sedan igår tog med till Göteborg. Så i veckan ska vi tamigtusan börja pynta lite och få julstämning. Och så vill jag baka lussekatter i helgen och kanske något mer – älskar ju att baka! Ikväll ska vi dessutom baka pepparkakor och det ser jag fram emot ♥ Vad gör du för att komma i julstämning?

 

2 kommentarer till “Dags att komma i julstämning.

  1. Jättefina bilder men så fruktansvärt tråkigt med reklam, typ Svea bank, som inte går att ta bort. Förstör mycket av upplevelsen av bilderna.

    1. Ja, lite synd med reklamen som poppar upp. Jag har meddelat våra IT-utvecklare kring detta och hoppas det går att lösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg