Världens mysigaste decemberkväll.


 

Igår såg det ut såhär när jag, M, Bobo, Johan och Emilie samlades hemma i min lägenhet för att baka pepparkakor, dricka glögg och äta julsmörgåsar. Och alltså – när jag stod där i köket med julmusik som strömmade ut från högtalarna, omringad av några av mina närmsta vänner och sippade på en kopp äpple-kanel-glögg så slog det mig med full kraft att; herregud. Herregud som jag saknat detta! Att få hänga med några vänner och bara ha det mysigt såhär i december istället för att fokusera på allt som inte blev eller inte blir av. Även om vi absolut ska hålla oss till rådande restriktioner så BEHÖVER i alla fall JAG detta för att inte gå under totalt. Lite socialt umgänge i någon timme och julstämning ända ut i fingerspetsarna. Fy tusan så mysigt.

Så igår bakade vi pepparkakor till fönsterrutorna blev alldeles immiga av värmen. Och så åt vi julsmörgås, såg något avsnitt av gamla julkalendrar och tog ikapp välbehövlig tid. Ja, gårdagskvällen var som att linda in hela hjärtat och själen i mjuk bomull och gjorde att en kväll december månad blev prick så mysigt som jag vill att de ska vara.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Världens mysigaste decemberkväll.

 1. Mysigt!
  Håller med om att man saknar det sociala umgänget lite. Jag som typ enbart hänger hemma, då jag jobbar hemifrån nu, beställer Ica-leverans, fixar julklapparna på nätet & tränar via teams – jag börjar bli liiiite uttråkad på huset 😉
  Denna tid brukar vi ses for glöggmys, åka iväg på julklappsinköp & restauranghelg, julbord etc… men inte iår. Vissa delar är rätt skönt att slippa men ändå.
  Så ska nog försöka få till något litet glögg-utehäng med några vänner inom kort!

  Vad är det för snygg blus/skjorta/klänning du har på dig ovan? Såg väldigt fin ut!

  Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *