Rensning av förråd.


 

Hej på er och Glad 2:a Advent! Inte för att det har känts som advent idag riktigt för min del då jag inte ägnat mig åt något vidare ”juliga” aktiviteter, haha. Jag och M är nämligen uppe i Uddevalla idag och rensar förråden. Såväl förrådet på vinden och i källaren behövs gå igenom innan flytt så det tyckte vi var en bra aktivitet att göra idag (när man ändå inte får bjuda hem vänner på adventsfika). Så vi har gjort en riktig urrensning från dessa utrymmen och det har varit SÅ skönt – jag älskar att rensa!

Vi har lagt allt i 3 högar. En för SPARA, en för SÄLJ och en för SLÄNG. Och så har jag lagt ut massa annonser på olika säljsajter och faktiskt redan idag fått sålt en del. Riktigt skön känsla med tanke på att sakerna bara legat på vinden och samlat damm – då är det bättre att de får nya ägare ♥

För lite julkänsla sitter jag i alla fall nu och sippar på lite äpple-glögg medan min kille är nere i stan och köper falafel-rulle. Haha, lovar att nästa helg ska gå mer i julens tecken. Puss!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *