Dressed up for christmas.

∼ innehåller adlinks ∼

Svart långklänning med transparenta partier och volanger – HÄR / Vit klänning med maffig rosett – HÄR / Svart klänning i räfflat tyg och med SÅ fina detaljer i ryggen – HÄR / Champagnefärgad paljettklänning – HÄR / Hårspänne med svarta stenar – HÄR / Hårspänne med svart rosett – HÄR / Pärlörhängen – HÄR / Sandaletter – HÄR / Örhängen med stenar – HÄR

 

God morgon tisdag! Hur mår ni där ute? Vet att det är många som har det tufft i och med pandemin och vi gör vad vi kan för att pigga upp oss själva och lysa upp tillvaron. Själv ser jag fram emot att få klä upp mig på julafton. Oavsett hur den kommer spenderas detta år så vill jag alltid på julafton rassla upp mig till tänderna. Att klä mig i något vackert (viktigt med luftiga plagg dock så man kan äta mängder av julmat, haha) och piffa med lockar i håret, röda läppar och gnistrande tingeltangel är julafton för mig. En dag att fira och få känna sig vacker på. Själv funderade jag på om jag ska återanvända någon av mina tidigare julklänningar, men när jag satte ihop kollaget ovan så blev jag sugen på lite nytt. I dessa tider unnar jag mig inte kring så mycket annat så något nytt till garderoben kanske ändå kunde vara på sin plats?

 

Hur vill du klä dig på julafton? Rassla upp dig till tänderna eller gå runt i myskläder?

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Dressed up for christmas.

  1. Då jag firar ensam så blir det definitivt mjukiskläder här. Ska slå till på ett par nya tofflor och pyjamasbyxor som julklapp till mig själv.

  2. Klä upp – oavsett var och hur det kommer att bli. Saknar glöggträffar, julsammankomster och annat, det är ju annars då man får chansen att piffa lite extra. men som sagt, oavsett var och hur vi kommer fira så blir det klänning och lite extra piff. 🙂

    1. Ja, man saknar ju verkligen de där tillfällena som man vanligtvis har i december då man klär upp sig och hittar på festligheter. Men precis som du säger så är jag också sugen på att klä upp mig, om än för bara min egen skull – att få känna sig fin kan ju faktiskt göra underverk för humöret 🙂 Kram och kör hårt med piffandet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *