Fika utomhus.


 

Igår mötte vi upp fina Axel och Martina för lite corona-vänligt häng utomhus. Vi har ju inte setts sedan augusti(!) som så är fallet med flertalet av våra vänner då alla aktiviteter och middagsbjudningar under hösten har fått ställas in på grund av rådande restriktioner. Och att inte ha träffat sina vänner på 5 månader gör ju att man är något svältfödd på socialt umgänge och därför slog vi nu till med en långpromenad och häng utomhus. Det känns ju i alla fall som ett OK sätt att umgås på och det var som balsam för själen att få träffa dem. De nya restriktionerna samt alarm om nya, muterade virus gör ju att man verkligen tar situationen på allvar och det är onekligen hemskt. Men jag tror samtidigt att de mentala och psykosociala följderna av pandemin och isoleringen inte kommer vara trevliga de heller. Så finns möjlighet att umgås några minuter utomhus med vänner så tar jag den. Rätt eller fel.

Ååh, avskyr att vartannat inlägg alltid handlar om pandemin eller restriktioner, men det är svårt att inte ständigt ha det närvarande… Hur som helst så blev det långpromenad igår följt av fika utomhus. Kaffe och färskt, ljust bröd. Ååh så gott! Haha äter aldrig ljust bröd annars så det här var bättre än vilken kaka i världen.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Fika utomhus.

 1. Det gäller hitta ljusglimtar, lösningar, nya sätt osv!
  Håller med om att det är trist, ALLT handlar om pandemin men det måste göra det, för ju är ju ändå mitt i det. Jag som läsare blir ändå ”glad” att du tar upp ämnet för på något sätt så skapar det gemenskap, att vi alla sitter i samma läge, och att vi alla måste tillsammans hjälpas åt för att minska smittan. Och läser jag att en av mina favvo-bloggerskor/inspiratörer fikar med vännerna ute så blir jag inspirerad till att också ses med vännerna UTE. Och det ger lite positiv energi och gör att vi fixar detta!! Att vi håller ut och håller i!
  Det kommer en tid efter detta!!

  Kram!!

  Ps. Det är något visst med att äta ute i det fria, det smakar annorlunda på något sätt. T om en prickig-korv-macka!! 😉 <3

  1. Ja, det gäller verkligen att vara innovativ och försöka se utanför boxen. Visst går det att ”umgås” även om det sker utomhus eller digitalt, bara man är lite kreativ så funkar det 🙂
   Och tusen tack, vad glad jag blir av att höra att jag kan komma med lite inspiration och få dig att känna gemenskap, för visst blir det lite lättare av att tänka att det är lika vi alla. Vi sitter i samma båt. Tack snälla för dina fina ord och hoppas även du har möjlighet att möta upp vänner ute för kanske glögg eller korvgrillning i juldagarna ♥

   Och jaaaa, mat smakar SÅ gott utomhus!! Kramar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *