Årets första (av två) juldopp utomhus.


 

Vi har ju som tradition sedan många år tillbaka att ta ett juldopp i havet jag och några av mina vänner. Vi brukar vara ett varierat gäng som varje år står på bryggan och huttrar, för att sedan klä av oss kläderna och kliva i det mörka vattnet. I år? I år var det bara jag och min favorit-tjej Emilie som fick det ihop det i schemat och med pandemin och allt, men det stoppade inte oss utan vi möttes upp ute vid havet igår. Vanligtvis badar vi ju den 23:e men då jag reser hem till familjen då så passade vi på att bada igår istället. Och det var strax före skymning som vi kom ut till bryggan och gjorde oss redo för att hoppa i havet. 5 grader visade termometern att vattentemperaturen var och det var minst sagt ett svalkande dopp. Men även fast man nästan får kramp i benen av kylan så är känslan efteråt värt ALLT! Så himla skönt!

Och efter doppet stod vi kvar utomhus en stund och pratade, tog ikapp tid och bytte julklappar med varandra. Så fint. Som sagt var är årets första juldopp avklarat, det andra blir imorgon med familjen. Heja oss!

Kallbadar du?

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *