Äntligen 2021.


 

Hej hörni och gott nytt år! Jag valde att ta några dagars jobb-paus innan nyår för att ladda om batterierna och samtidigt leva mer i nuet och inte bara tänka på att skapa innehåll och uppdatera sociala kanaler – skönt med lite vila ibland ♥ Men nu har vi i alla fall ett nytt år och alltså; HUR bra känns inte det?! Tror vi aldrig varit så redo för ett nytt år som nu och det känns fantastiskt att kliva in i ett nytt år och se fram emot bättre tider.

 

 

Hade ni en bra nyårsafton tro? Jag hade en fullspäckad sista dag på året. En dag som startade med långpromenad uppe vid Delsjön med vänner. Vi alla hade också med fika så vi förlängde skogspromenaden med fika ute i naturen och oj som jag saknat vännerna – så kul att ses igen! Efter utomhushäng åkte vi snabbt hem igen och jag hämtade upp kamera, utrustning och tomtebloss och så drog vi iväg till stan. Kl. 22.00 kvällen innan fick jag nämligen frågan om att fotografera bröllop då den ursprungliga fotografen blivit sjuk och då det rörde sig om drygt 1h jobb så hade jag möjlighet att tacka JA till uppdraget. så igår blev det alltså bröllopsfotografering på schemat och det var riktigt roligt!

Efter fotograferingen plockade jag och M upp vår nyårskasse som vi beställt hem från RESTAURANG TOTALE och det var dags att åka hem och börja förberedelserna inför nyårsafton.

 

 

Vi städade hela lägenheten och dukade fint med olika porslin, levande ljus och blommor. Sedan var det dags att piffa till oss själva. Och även om det bara var vi två som firade så hade vi bestämt att firandet skulle gå all-in och vi hade därför dresscode och aktiviteter uppstyrda för kvällen. Till och med klackskor och finskor åkte på och det var så himla härligt att få klä upp sig, för varandra och för att fira in det nya året.

Under kvällen sedan så lagade vi den MAGISKA 4-rätters menyn vi plockat upp från Totale. Alltså, att beställa hem en nyårskasse med fantastiska råvaror som man tillagade själv efter kockens beskrivning var GULD värt. Bästa, bästa, bästa vi gjort och maten var helt sinnessjukt god! Vad vi åt? Detta:

Snacks: Friterade risottobollar med tryffelmayo.

Förrätt: Gratinerade havskräftor med citron och surdegsbröd.

Varmrätt: Hängmörad oxfilé stekt med vitlök och örter, potatisgratäng, baconlindade haricot verts och pepparsky.

Efterrätt: Pannacotta på vit choklad, chokladcréme och halloncurd.

 

 

Så vi skålade i bubbel, gjorde årsresuméer av det gångna året, lyssnade på bra musik, åt gudomligt god mat, skrattade, kramades, ringde digitala samtal till typ ALLA vi kände och önskade Gott Nytt År och så spelade vi spel och hade 5-kamp innan vi gick ut vid 12-slaget och såg på alla fyrverkerier. En magisk nyårsafton med underbart sällskap och det kunde inte varit en finare start på det nya året ♥

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Äntligen 2021.

 1. En riktigt god fortsättning, din nyårsafton verkar vara underbart.
  Tänk att när man måste vara själva så kommer man underfund om att ens partner är något att satsa på.
  Lycka till med ditt nya år och hoppas att det blir ett friskt härligt romantiskt år!
  Kram Stina
  ps följer dig och trivs med dig ds

  1. Fina Stina – hoppas din nyårsafton också var fin och att det nya året startat bra 🙂
   Så glad och tacksam över att ha fina följare som dig så tack snälla ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *