Det nya sättet att umgås på.


 

Under mellandagarna kände såväl vi som ungefär hela vår umgängeskrets att bristen på socialt umgänge typ höll på att ta livet av oss. Så prick varje ledig dag runt nyår och fram till igår så hängde vi utomhus med vänner. Varje ny dag innebar ett nytt favoritsällskap och en ny vandringsled och något gott nedpackat i ryggsäckarna. Att gå långpromenader och fika eller grilla korv utomhus är helt klart det nya sättet att umgås på i dessa tider. Så himla tacksam över att det GÅR att umgås på det sättet och att ha fått träffa så många vänner under de senaste dagarna har verkligen fyllt mig med energi.

Som i lördags – då vi mötte upp detta soliga gäng för långpromenad, kaffe och lussebullar ute i naturen. Så, så, så roligt och denna lilla familj alltså – SOM jag älskar dem! Mer positiva och härliga människor är svåra att hitta ♥

Och nu hörni, nu är jag tillbaka på kontoret och det nya året har officiellt startat. Så pepp på det nya året och se vilka utmaningar och framgångar som väntar under 2021. Känner på mig att det kommer bli ett magiskt år (haha, bara det blir bättre än 2020 tror jag att vi alla är ganska nöjda :))

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *