24h – glimpses!


 

Lite glimtar från mina senaste 24 timmar. M fyllde ju år igår så i smyg hade jag ringt hans chef och bett om ledigt och sedan överraskade jag honom med världens finaste tårta (hans största förebild är hockeyspelaren Connor McDavid, haha) och sedan hade jag bokat in oss på hotell. Så efter lunch checkade vi in på vackra HOTEL BELLORA mitt i stan och gjorde oss redo för en staycation i vår hemstad. Vi hängde på hotellet medan regnet smattrade på rutan och jag bad honom välja vilken restaurang vi skulle äta middag på. Valet föll på GRANO och dit gick vi för en tidig middag bestående av chark, rödvin och surdegspizza. Galet gott och bland det godaste vi ätit på länge! Vi satt och diskuterade horoskop, drömmar, mål och annat trevligt innan vi gick tillbaka på hotellet för en cappuccino i lobbyn. Sedan såg vi på serier i sängen innan vi sov som stockar.

Och idag? Idag vaknade vi till klarblå himmel och solsken. Så vansinnigt vackert och välkommet på samma gång. Efter en magisk hotellfrukost tog vi sikte på stan och gick i favoritbutiker, åt lunch på ett trevligt ställe och bara njöt av dagen, staden och varandra. 24h staycation och födelsedagsfirande och det var det bästa på länge ♥

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “24h – glimpses!

 1. Säkert ganska folktomt? Skönt va? Förmodligen för att alla andra tar sitt ansvar. Vissa är så egoistiska så man tror knappt det är sant.

  1. Hej Tanja,

   Först och främst tycker jag att din ton är mycket onödig. Är ganska trött på att vi svenskar ska skambelägga våra medmänniskor till höger och vänster . Vem ger oss rätten till detta? De som följt mig länge vet att jag respekterar restriktionerna och har största respekt till vårdpersonal och andra som varje dag kämpar och sliter i pandemin. Jag, som så många andra, tar pandemin på allvar och 99% av min tid är jag hemma, sitter ensam på kontoret där jag jobbar eller tar promenader utomhus. Denna gång var det ett födelsedagsfirande på agendan och ALLT vi gjorde skedde enligt restriktionerna. Såväl hotell, restauranger och butiker vi besökte sköter restriktionerna EXTREMT snyggt och vi hade ju självklart inte gjort allt detta om någon av oss kände av minsta förkylningssymptom. Det förstår du va? Det är ju heller inte FÖRBJUDET att göra något av det vi gjorde så förstår ärligt talat inte kritiken.

   Ska egentligen inte behöva förklara mig, men kände att jag inte tänker ta obefogad kritik utan att få säga mitt. Tack.

   1. Sverige är just nu det sjätte hårdast drabbade landet i världen av dödsfall i covid-19.
    Bara Tjeckien, Storbritannien, Monaco, Slovakien och Litauen har en sämre situation.
    – Det är en katastrof att dödstalen sticker iväg så här extremt nu under vintern, säger överläkare Johan Styrud.
    Aftonbladet idag. Du vet varför det är tillåtet va? Vår lagstiftning kan inte förbjuda. Så fortsätt med dina bortförklaringar.

    1. Upplever inte att jag har några bortförklaringar. Om du känner att mina värderingar inte stämmer överens med dina och att du blir provocerad av att läsa min blogg så föreslår jag att du istället läser någon annans blogg som du blir lycklig av att läsa. Det är det som är meningen – inte att provocera. Önskar dig en fin helg. Mvh, Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *