Kallbad, jobbmöte, plåtning, flyttpackning och middag.

Hej hörni! Måndag och ny vecka – antar att de flesta är tillbaka på jobbet nu efter julledigheten? Även om man inte är på ett kontor rent fysiskt utan jobbar hemifrån tycker jag alltid det är skönt på något sätt att komma in i någorlunda rutiner igen. Jag? Jag har ju jobbat mellandagarna och även fullt efter nyår så jag är inne i jobbsnurret igen – vilket känns som en bra början på nya året!

 

 

Annars då? Jo helgen har precis passerat och den har varit riktigt bra. Fredagen började med ett jobbmöte inne i stan där jag höll en utbildning inom foto och sociala medier för några tjejer. Riktigt kul! Därefter åkte jag hem och mötte upp M som slutat jobbet. Och då det snöade ute och jag alltid haft en önskan om att vinterbada i snö så åkte vi ut till havet. Det var två minusgrader ute och snö som låg vit mot de mörka klipporna och det var otroligt vackert! Temperaturen i vattnet var väl runt 3 plusgrader så det var faktiskt ”varmare” i vattnet än på land – vilket alltid är en märklig känsla. Haha ett minus var ändå att de tagit bort stegen från bryggan så istället för att kliva ner från stegen så fick jag promenera ut i det långgrunda vattnet. Och efter 25 meter då vattnet fortfarande bara gick upp till knäna så orkade jag inte gå längre utan mycket graciöst lade mig platt på mage för att doppa mig, haha. Men det var i alla fall väldigt uppfriskande och skönt! På kvällen sedan åt vi burgare och såg på en film.

 

 

På lördagen åkte jag sedan upp till Uddevalla på morgonen. Jag hade en familjefotografering inbokad vid lunch och ville vara framme i god tid. Fotograferingen gick bra och efteråt åkte jag hem till min lägenhet för att börja flyttpackningen. Flytten går ju om 4 veckor så det är verkligen dags i att ta tag i det där med packningen. Och alltså – jag tycker det är ganska tillfredsställande. Att få packa och samtidigt rensa ut det som man inte använder. Senare på eftermiddagen gjorde M mig sällskap och vi packade fram till kvällen så jag hade bjudit över två stycken vänner på någon slags ”avskedsmiddag” i lägenheten. Vi åt och drack, pratade, skrattade och spelade spel ända fram till midnatt. Så himla fin kväll!

 

 

Under söndagen sedan fortsatte vi packa nästan hela dagen innan vi åkte tillbaka till Göteborg och spenderade kvällen med att äta indiskt och se på serier i soffan. Ett fint avslut på en fin helg!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.