Fredag och solsken.

Kappa – Zara / Väska – NAKD / Boots – Pavement

 

Hej hej hallå på er! Idag är det minst sagt krispigt väder utomhus. På västkusten har vi 10 minusgrader och det verkar vara kallt i hela landet (jag har hört från syrran att de har hela 15 minus hemma hos sig). Men alltså, oj så vackert det är! Klarblå himmel, solsken, rimfrost och flera minusgrader gör en ju lycklig, på riktigt!

Vad gör ni förresten denna fredag? Själv sitter jag på kontoret och arbetar (en tekniker gör just nu uppdateringar på min jobbdator så då passar jag på att kika in här). Glad att jag ändå har möjligheten att åka in till kontoret och faktiskt inte bara jobba hemifrån. Vi är liksom 6 personer utspridda på varsina kontor och dessutom är alla mina kollegor permitterade och jobbar bara 40%. Så idag är det bara jag här, haha. Hur som helst – utöver kontorsjobb denna fredag tänkte jag även hinna med en lunchpromenad i solen innan jag kör hem till Göteborg. Där väntar en lugn fredagskväll med M. Han fick en pastamaskin av mig i julklapp så jag undrar om vi inte skulle ta och göra egen pasta ikväll – hur gott är inte det liksom? Pasta, burrata och rödvin – livets mat. Ja – så får det bli!

Imorgon bitti sätter jag mig sedan på tåget hem till min syster. Saknar ihjäl mig efter henne och det ska bli mysigt att få umgås lite bara hon och jag. Får nog också packa med mina varmaste kläder för jag antar att det lär bli en del promenader eller pulka med barnen och är det 15 minusgrader krävs varma kläder, haha.

Vad gör ni i helgen?

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Fredag och solsken.

  1. Hej!

    Har märkt att det inte har kommit någon podd i veckan, hoppas ni kommer tillbaka snart 🙂 Så mysigt att lyssna på 😀

    1. Hej Linnea 🙂 Ja, vi fick ta 1 veckas uppehåll från podden pga vissa omständigheter – men vi spelar in ett nytt avsnitt imorgon som dyker upp på måndag, så då är vi tillbaka 🙂 Tusen tack för att du lyssnar och för dina fina ord ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *