Helgen som gått!

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Jag hoppas det ♥ Min helg har varit ganska lugn och utöver att ha flängt runt en del (spenderat fredag-söndag genom att vara i Uddevalla, Göteborg, Skövde och Hjo) så har det ändå funnits tid för avkoppling. Ska vi ta en närmare titt på helgen?

 

 

I fredags efter att jag slutat jobba åkte jag hem till Göteborg och där inledde jag och M helgen med att ta en långpromenad och sedan äta pasta på kvällen. Tiden sprang iväg så vi orkade inte göra egen pasta i pastamaskinen utan köpte färdig. Men vi lagade i alla fall Elsa Billgren’s variant på smörig tomatpasta med burrata. Och ja – jösses så gott! Bland den godaste pastan jag lagat. Vi såg också på filmen ”Just Mercy” på Netflix och den var riktigt bra (tips!).

 

 

Lördagen sedan så vaknade vi till klarblå himmel och medan M åkte iväg på fotbollsträning packade jag väskan och tog mig till centralstationen. Såå underbart väder och blev lycklig av att bara se på himlen. Hoppade sedan på tåget och åkte mot Skövde. Hade munskydd på och redigerade bilder på datorn från en familjefotografering jag gjorde förra veckan så de där 60 minuterna på tåget rusade iväg.

 

 

Väl framme i Skövde så mötte Linn och lilla Ines upp mig i stan och vi gjorde oss redo för lördagslunch. Hade siktet inställt på en lyx-lunch, men pandemilagen gör det ju tufft för många restauranger så det fanns knappt någon restaurang öppen. Men tillslut fann vi ett mysigt café som vi tog sikte på. Där åt vi räksallad, bullar, drack kaffe, busade med Ines och tog ikapp tid. Så mysigt med lite tjej-häng! Efteråt åkte vi till deras hus i Hjo och hängde där innan vi gick förbi en kompis som fyllde 30 och hade lite firande ute i snön med paket, skratt, champagne och tårta. Vi stod kvar där en stund och snackade innan vi tog oss hem för middag och häng i soffan.

 


 

På söndagen sedan tog vi en långpromenad jag, Linn och barnen på förmiddagen. Så vackert ute nu med snön och all is som klamrar sig fast vid stenar, bryggor och vass. 1,5 timme i friska luften gjorde våra kinder alldeles rosiga och när vi sedan kom in i värmen så spelade vi in veckans avsnitt av podden, drack kaffe och åt kakor. Podden finner ni uppe idag och i vanlig ordning där poddar finns (exempelvis Apple Podcaster, Acast eller Spotify). Hoppas ni vill lyssna och tycker om den ♥ När inspelningen sedan var färdig skjutsade Linn mig till Skövde och jag tog sedan tåget hem till Götet och M där vi veckohandlade, hängde i lägenheten och planerade den kommande veckan.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.