Work from home.


 

Idag har jag jobbat hemifrån. Jag har ju möjligheten att göra detta ibland och det känns faktiskt skönt. Även om det är väldigt ”coronasäkert” att vara på kontoret (vi har hur stort som helst och alla sitter i separata kontor) så är det oerhört skönt att åtminstone 1 dag i veckan arbeta hemifrån och slippa spendera 2h i bilen (som pendlingen till Uddevalla faktiskt innebär).

Och att arbeta hemifrån går helt OK. Men jag måste sätta upp tydliga saker på min todo-lista och ha en konkret plan för att liksom inte sväva ut och börja diska, städa eller annat under arbetstid. Men så länge jag har saker att göra och en tydlig lista med saker att bocka av går det fantastiskt bra att sitta hemma. Och det finns ju faktiskt flera fördelar med hemmakontor också.

En fördel är att man efter lunchen kan brygga sitt favoritkaffe och dricka det ur favoritkoppen med en liten chokladbit till. Och så kan man gå runt osminkad hela dagen och tända ljus och göra det mysigt. Och lunchen? Den kan man spendera genom en lunchpromenad (för hemma kan man ju snabbt byta om till bekväma och varma promenadkläder och slippa gå utomhus i kylan i fel skor och för tunn kappa) och sedan istället inte lunchen framför datorn och jobb.

Så det har jag gjort idag: jobbat hemifrån, druckit kaffe, tagit promenad i dagsljus och gått runt osminkad. Efter arbetstid tog jag ytterligare en promenad och nu ska jag börja med middagen så att när M kommer hem från fotbollsträningen kan vi bara äta och mysa.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Work from home.

  1. Åh vad snygg kopp! Älskar sånt där rökigt glas. Hade gärna köpt såna men när man redan från början har för många koppar så får det vara.

    1. Jaa, älskar dessa i rökigt glas! Haha känner SÅ igen mig gällande för många koppar. Håller ju på att flytta nu och man kan ju tro att jag blivit en crazy-kopp-lady med tanke på antalet olika koppar och muggar jag samlat på mig. Men nu får de nya ägare via återbruk och så kan jag (hehe) köpa några nya istället 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.