Kaffe, bulle, tid utomhus och sorg.


 

Hej på er! Måndag och ny vecka. Känns bra på något sätt. Även om livet för tillfället känns som om det satts på ”paus”… Det finns nämligen en stor sorg just nu i familjen som präglar hela livet och även om det inte är JAG som drabbats personligen så är sorgen, ilskan och frustrationen så extremt påtaglig hela tiden och när någon man älskar går igenom något fruktansvärt så är det ju självklart att man påverkas. Livet är ibland så oerhört orättvist och det är så blandade känslor som ryms i mig. Förtvivlan, sorg, ilska och frustration. Inte riktigt såhär man hoppades att januari och 2021 skulle starta för familjemedlemmen och jag vill bara skrika, sparka, lägga mig ner och gråta om vartannat. Fy!

Men för att finna styrka för att finnas där och hjälpa på alla sätt man kan så har jag insett att jag trots eländet måste försöka hitta på roliga saker och samla kraft och energi. Så det har jag försökt med i helgen. Vi hade bland annat över två stycken vänner på middag i fredags och i lördags så tog vi oss ut till Gunnebo Slott.

 

 

Här vid slottet köpte vi kaffe och bulle och slog oss ned på caféets uteservering. Pratade om livet, spanade på folk och fyllde på med koffein och socker. Sedan spatserade vi runt slottet och även om det var en grå dag hängde det vår i luften. Överallt hördes fågelkvitter och gruset knastrande under skorna när vi gick och man fick en liten påminnelse av att vi faktiskt går mot ljusare tider. Hur härligt!?! Resten av helgen var ganska lugn och vi hann med flera promenader, ett 1-års kalas utomhus med korvgrillning och även häng i soffan, god mat och serier på Netflix.

Nu? Nu kör vi ny vecka och jag försöker vara så positiv jag bara kan ♥

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Kaffe, bulle, tid utomhus och sorg.

 1. Anna, jag går igenom en stor sorg nu, vet inte hur jag kommer ta mig igenom den.
  Min förstfödde son hittades död i sitt hem i torsdags, han blev 35 år och lämnade oss.
  Han har två små flickor som vi älskar så mycket<3
  Malin

  1. Åh Malin, jag vet inte vart jag ska börja. Vilken FRUKTANSVÄRD sorg och tragedi. Ååh, det gjorde så himla, himla, himla ont i hela hjärtat och magen av att läsa detta 🙁 Förstår hur nattsvart allt måste kännas just nu och det är helt obegripligt hur orättvist livet kan vara. Usch, så himla ledsen för din skull. Sänder den varmaste av kramar till dig och familjen ♥

 2. ❤️❤️ livet… man vet aldrig vad som väntar.. bara hoppas ni, tillsammans, finner styrka!
  Stor kram & va rädda om er!

  1. Nej, livet innehåller verkligen många överraskningar, både positiva och (tyvärr) negativa. Men så länge man har vänner och familj som stöttar och finns där så klarar man sig igenom det mesta. Stor kram även till dig och hoppas du får en fin helg när det blir dags för det ♥

 3. Tråkigt att läsa att allt inte är som man önskar sig hos din fina tvillingsyster. En sådan sammansvetsad och varmhjärtad familj som ni verkar vara är det bästa stödet och hjälpen man kan få när livet krisar. Tur att ni har varandra. Allt gott till er.

  1. Ja, himla tur att man i dessa lägen är omgiven av en fin familj och underbara vänner – det ger det stöd man behöver ♥ Stor kram till dig och hoppas du får en fin helg när det väl blir dags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.