Kvällsaktivitet och tårar på kontoret.


 

Såhär såg det ut förra veckan hemma hos oss (och även någon kväll denna). Vi försöker variera oss i dessa coronatider (när den ena dagen efter den andra ser precis likadan ut) så istället för ännu en kväll i soffan framför Netflix så åkte vi iväg och köpte ett 1000-bitars pussel. Haha men för mig och M som är två otroligt raslösa individer med cirka noll tålamod så går det sisådär. Men jag försöker intala mig att det är BRA att vi ger oss på pusslandet för att bättra på tålamodet. Även om jag tror nästa aktivitet blir lite mer ”fartfylld”. Har exempelvis sett många som köpt lera och gör lerfigurer hemma, den aktiviteten känns lite mer som ”oss” än pussel. Jaja…

Hur som helst! Torsdag kväll och veckans sista arbetsdag är gjord. Det har varit en riktig känslomässig dag där jag både storgråtit på kontoret (pga en sak som händer privat) och så har jag känt yes-känslor när jag klarat av vissa arbetsuppgifter. En riktig berg-och-dal-bana har det varit med andra ord och jag hoppas morgondagen blir lite mer stillsam. Nu? Nu ska jag värma kvällens middag i micron (hemgjord vegetarisk gulasch) och krypa upp i soffan med M och se på Sveriges Mästerkock. Hoppas ni haft en fin dag ♥

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Kvällsaktivitet och tårar på kontoret.

  1. Jag pusslar en hel del i dessa tider.Ett tipps börja att pussla ramen alla kantbitar först så går det bättre sen.
    Jag läser din blogg varje dag o har följt dig länge. Lycka till

    1. Ja, vi började med detta knepet nu och det känns som ett vinnande koncept 🙂 Tack för tips och så roligt med en läsare som varit med länge 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *