Bilder från helgen.


 

Lördagen började ju (som jag nämnt i tidigare inlägg) med en riktig långpromenad för mig i det vackra vädret. M var på fotbollsträning så jag gick runt i solen och lyssnade på PODD och njöt av livet. Lyssnade på podden Värvet och avsnittet med Linnéa Wikblad. Riktigt mysigt avsnitt med mycket igenkänning – tips tips! Älskar också långpromenader och få saker gör mig så lycklig som jag när plussar 10.000 steg på stegräknaren.

När jag sedan kom hem så duschade jag, dukade upp med smörgås-buffé och dammsög sedan lägenheten för det vankades besök av en krypande liten virvelvind: Ines! Japp, Linn och Ines kom på besök för att gästa oss i 24h och herreguuuuud så mysigt! Världens sötaste Ines som är den gladaste lilla tjej jag vet (och hennes mamma då som jag älskar överallt annat). Vi mumsade på smörgåsar, drack kaffe och sedan gjorde vi i ordning oss för promenad.

 

 

Åkte ut till vackra Eriksberg för att promenera i solen längs vattnet. Och alltså, det var magiskt! Nästan klarblå himmel, solsken och glittrande blått vatten. Ååååh! Som jag fick vårkänslor trots att det var några minusgrader och iskaffet överallt bytts ut mot varm choklad. Men vårkänslor alltså, inte att underskatta. Snart är vi där ♥

 

 

Efter promenaden var vi lite hungriga så vi tog oss till Lindholmen Street Food Market för lite käk. Har också velat visa Linn stället länge så det var riktigt roligt att ta med henne dit. Vi mumsade på både bao och fisk-taco och jösses så gott! Nästa helg vill jag göra egna bao. Jag har ju gjort det en gång förut (LÄNK TILL INLÄGG) och det var magiskt gott!

När vi sedan kom hem på kvällen hängde vi lite i soffan innan vi beställde hem allt vi var sugna på: pasta, hamburgare, sushi och glass. Haha men här måste jag ha varit för hungrig för jag har inte en enda bild från kvällen. Men mysigt (och gott) var det!

 

 

På söndagen sedan så tog vi oss ut i det fina vädret – jag, Linn och Ines. Så magiskt väder i helgen och vi tog en riktig långpromenad bland vackra hus och fina stigar. Så kul att visa upp denna sida av Göteborg för syrran och inte bara myllret av turister i stan. Vi gick långpromenad, pratade om livet, personlighetsdrag, hur en kontakt-annons egentligen skulle sett ut om man skulle skriva den nu och framtidsdrömmar. Mysigt! Jag tycker ofta det är hemskt att vi bor så långt ifrån varandra jag och syrran. Jag hade velat ta långa promenader och druckit kaffe med henne varje söndag om jag fick bestämma.

 

 

Vid lunchtid sedan rullade Linn och Ines hemåt och jag och M drog vidare till några vänner som bjudit in till korvgrillning i trädgården. Vi var 16 soliga vänner som träffades och konstaterade att vi alla inte setts sedan midsommar så det var verkligen på tiden. Vi pratade ikapp om livet, högg in på buffén av olika korvar och grillade även marshmallows och drack kaffe i solen. En perfekt avslutning på en riktigt mysig helg ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *