Göteborgare på heltid.


 

Lite bilder från idag då flyttlasset gick från Uddevalla till Göteborg. Jag var lite orolig om allt skulle få plats i släpet vi hyrt, men det visade sig gå hur bra som helst. Dessutom hade jag de finaste av vänner som hjälpte till och det är verkligen ovärderligt – en flytt blir mycket enklare om man har människor som hjälper till. I Uddevalla var vi ett starkt gäng som fyllde släpet, åkte till tippen, fyllde släpet igen och sedan firade halvvägs med pizza på köksgolvet. Flyttpizza hör ju liksom till och jag älskar att den första måltiden i lägenheten (för drygt 8 år sedan) intogs på köksgolvet och att den sista också gjorde det. Det knöt ihop säcken på något fint sätt, tycker jag.

Efter pizza-lunchen åkte jag och M och släpet sedan till Göteborg där andra vänner mötte upp och vi lastade in allt på vindsvåningen. Gick riktigt smidigt även om en flytt såklart är jobbig och lite tung. Och herregud så mycket spring i trappor det blivit idag. Två lägenheter utan hiss och att springa upp och ner till vinden gör en minst sagt lite trött. Så när vi äntligen var klara med allt på kvällen så stupade jag och M i soffan. Nöjda över en effektiv dag och att jag nu kan kalla mig Göteborgare på heltid. Fint det ♥

Nu ska jag faktiskt strax krypa i säng och jag tror jag kommer sova cirka hur gott som helst efter flytten idag.

PS. Tack för all kärlek här kring mitt senaste inlägg – jag har helt klart de finaste av människor som läser bloggen och är så tacksam för varenda en av er ♥ Situationen idag är bättre än i torsdags och jag är evigt tacksam för de dagar som är bra.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *