Snökaos och jobb hemifrån.

Kappa – Raglady by Tara / Tröja – Zara / Byxor i fejkskinn – Lindex / Boots – Pavement / Glasögon – Nividas

 

Igår morse när jag åkte till jobbet var det riktigt snökaos ute. Det hade här i Göteborg kommit ungefär 10cm snö under natten och det hade inte hunnits ploga något utan det var riktigt jobbigt att ta sig fram på vägarna. Så efter att ha kört i ungefär 30 minuter och kommit i princip ingenstans samtidigt som jag såg bilar som krockat och hamnat i diket så bestämde jag mig för att vända och åka hem igen. Dagar som dessa är jag tacksam över att jag faktiskt kan jobba hemifrån.

Så igår blev det kontorsarbete hemma vid köksbordet och idag planerar jag göra likadant. Ska också iväg och intervjua en guldsmed under förmiddagen men utöver det blir det skrivbordsarbete hemma och massor av kaffe. Fint det.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *