Tid med familjen.


 

Hej på er! Har ni en fin helg? Jag hoppas det! Jag valde att logga ut lite i helgen och bara vara ledig. Har ju jobbat hemifrån onsdag, torsdag och fredag denna vecka så när det var dags att logga ut och ta helg så ville jag även stänga ner min privata Macbook helt under helgen. Välbehövligt och skönt.

Vad har vi gjort i helgen då? I fredags eftermiddag så blev det långpromenad och sedan fredagshandlade vi och gjorde god middag. Spelade även sällskapsspel online med bästa Sarah & Joakim långt in på småtimmarna. Sjukt kul och faktiskt en av de bästa coronavänliga aktiviteter jag vet! Vill ni prova kan jag varmt rekommendera att köra SCRIBBL (länk). Som det populära spelet ”Rita & Gissa” fast på nätet. Sjukt kul!

På lördag morgon efter frukost packade vi väskorna och drog hem till familjen. Där har vi myst hemma hos mamma där även Linn, Ines och Tage varit. 24h med bästa lilla gänget och vi har haft det SÅ mysigt. Ätit massa god mat, lekt i skogen, spelat sällskapsspel och busat. Familjetid när den är som bäst!

Och nu? Nu är vi tillbaka i Göteborg och tänkte ta en liten promenad innan kvällen är här. Då blir det matlagning inför veckan och kanske en ny serie på Netflix.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *