Konditori Kampanilen.


 

Hej hörni! Först och främst vill jag säga stort tack till alla era fina kommentarer i mitt föregående inlägg ♥ Så tråkigt att läsa att ni är fler som drabbats av kristallsjukan, men stort tack för att ni tog er tid och skriva och dela med er och samtidigt komma med krya-på-dig-hälsningar. Blir verkligen så rörd ♥

Jag bestämde mig för att sjukskriva mig halva denna vecka och igår kunde jag vara ute och ta en promenad. Känslan av att kunna gå själv igen är magisk och någonting man egentligen inte ska kunna ta för givet. Att få gå ute och känna solen värma och höra fågelkvitter är fantastiskt och om en liten stund ska jag ge mig ut på en promenad igen. Så tacksam över att få känna mig piggare och också lite pirrig i kroppen av våren som är på gång.

Något annat som gör mig pirrig är (som ni vet vid det här laget) att fika. Bilderna ovan är från när vi besökte KONDITORI KAMPANILEN här i Göteborg för någon vecka sedan och oj vilket härligt ställe! Det kändes både anrikt och modernt på samma gång och bakverken höll verkligen högsta klass! Kan varmt rekommendera det om ni är sugna på lite gott fika.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Konditori Kampanilen.

  1. Bakelsen ser grym ut. Har alltid gillat alla bakverk men måste nog säga att en god bakelse eller tårtbit är galet gott….. ja, och sen semlor också förstås 😋

  2. Jag väntar med sådant tills pandemin är under kontroll. Dvs när Sverige uppnått en någorlunda nivå av flockimmunitet efter vaccineringarna. Förmodligen framåt hösten. Fram till dess gäller det att hålla ut och följa restriktionerna. Problemet är ju när det kallas för riktlinjer. Det ger var och en möjlighet att definiera, vilket gör att somliga flyttar sina gränser efter behov och moral. Vilket ju är oerhört själviskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *