Min helg i bilder.


 

Efter att ha suttit hemma och arbetat hela fredagen så mötte vi efter jobbet upp Louise och Robin för en kvällspromenad i solnedgång i kvarteret. Köpte med oss kaffe på vägen och gick i kvällsljuset och tog ikapp tid och det kändes som vår på riktigt. Ni vet; när luften är torr, kvällen känns längre tack vare ljuset och gruset på asfalten knastrar under fötterna. Så himla härlig start på helgen och när stegräknaren hade plussat 10.000 gick vi sedan in för charkbricka, vin (och bubbel, haha kunde inte bestämma mig) och fredagsmys. Gjorde också hemgjord pizza och såg på Bäst i Test på Svt Play – älskar det programmet!

 

 

På lördagen sedan startade vi morgonen med en tidig promenad i solen innan det var dags att åka iväg på lite ärenden. Vi började med att tvätta min bil – snacka om välbehövligt! Jag är ju en sådan där person som gör allt själv så jag packade med min hink med biltvätt, avfettning och diverse redskap och så åkte vi till en sådan där ”tvätta-själv-hall” och jag skrubbade bilen ren. Oerhört tillfredsställande!

 

 

Efteråt åkte vi på loppis-jakt och fann faktiskt flera saker. Men då vi inte hade släp fick vi nöja oss med att få med oss hem sådant som fick plats i bilen. Bland annat en stor glasskiva som vi hade planer för att bygga ett soffbord. Efter alla ärenden sedan skrek min mage efter käk så vi svängde inom Oves Gatukök och beställde det jag var sugen på. Grillad korv, potatismos och gurkmajonäs. Dra mig baklänges så gott! Vi åkte runt på lite fler ärenden innan vi hamnade hemma igen för att duscha, byta om och gör oss i ordning inför kvällen.

 

 

Vi var nämligen hembjudna till Sarah & Joakim för middag och spelkväll och vi köpte med oss lite blommor och åkte ut till deras fantastiska hus i Torslanda. Där hängde vi runt köksön och drack gott medan vi tog ikapp tid och lagade mat till den magiska solnedgången. Älskar Sarah och Joakim och att hänga med dem är bland det bästa jag vet! Vi lagade en kalasgod asiatisk nudelsallad med tofu och till efterrätt gino med massa bär och vaniljglass. Och så spelade vi sällskapsspel och klockan hann passera midnatt innan vi tillslut rullade hemåt.

 

 

Och idag då? Jo jag startade dagen tidigt med poddinspelning med syrran. Därefter väckte jag M och vi fortsatte med frukost i köket. Äter typ samma frukost varje dag (naturell yoghurt, hackat äpple, granola och ett kokt ägg). Supergott, men vill bli bättre på att göra lyxiga helgfrukostar. Det får vara ett mål för 2021. Nåväl. Efter frukosten tog vi oss ut på en långpromenad. Det blåste rejält ute men vi hittade en parkbänk i lä och satt och njöt i solen en lång stund mot slutet av promenaden – Så galet skönt! Därefter åkte vi runt på fler ärenden. Besökte olika bygghandlare och butiker för att inköpa lite fler grejer till vårt soffbord och även lite skruv och plugg för att fixa hemma. I vårt förhållande är det verkligen jag som är den mest händiga av oss två så jag får ofta stå för snickrande, borrande, skruvande eller rengörande va avlopp. Så även denna gång när vi skulle borra upp spegeln. Men jag älskar det!

 

 

Och hörni – HUR snyggt blev inte vårt soffbord?! En glasskiva på murblock. Genialiskt enkelt och så stilrent. Är galet nöjd och när dessutom kalaset bara gick på någon enstaka hundralapp kändes det också som ett riktigt fynd! Nu ska jag ut igen på en kort promenad innan jag slår mig ner i soffan för någon timmes jobb. Så tråkigt att behöva jobba en söndagkväll, men veckan som kommer är otroligt hektiskt och då kan det vara skönt att jobba undan lite. Rätt eller fel.

Hoppas du haft en fin helg – vad du än haft för dig ♥

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Min helg i bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *