Dags för helg.


 

Hörni! Denna vecka alltså, herreguuud som jag har jobbat! Vi är ju lite underbemannade för tillfället (en påföljd av vad covid-19 ställt till med) så vi få anställda som är kvar får verkligen slita för att få ihop allt. Inte minst denna (och nästa) vecka då 4 magasin skickas till tryck. Jag och min kollega Mari har denna vecka snittat på arbetsdagar mellan kl 08.00-21.30 med undantag från idag då jag jobbade hemifrån och faktiskt blev klar med arbetet runt kl 17.00. Ni kan ju gissa om jag varit trött denna vecka? Svar ja!

Så nu är det jag som packat ihop min arbetsstation här hemma och checkar ut för helg. Planerar att dricka vin, laga massa god mat, gå promenader och bara varva ner. Så himla, himla skönt!

Hoppas er vecka varit härlig hittills och att ni får en fantastisk helg, vad ni  än har planerat ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *