Långfredag och kaffe på uteservering.


 

Långhelg hörni – ljuv musik i de flestas ögon och så även i mina ♥ Vi har haft en obokad långfredag och bara gjort det vi var sugna på. Vad det var? God frukost och kaffe på morgonen. Sedan långpromenad i solskenet följt av ett litet styrketräningspass hemma. Ganska härligt att på 15 minuter och med enkla redskap (gummiband och kroppen) bli trött i musklerna. Sedan väntade dusch och rester som vi värmde i mikron till middag innan…

 

 

…det vankades poddinspelning med syrran! Nytt avsnitt på måndag som vanligt och för er som vill lyssna hittar ni alla avsnitt HÄR. Efter poddinspelningen så var vi sugna på att inta en uteservering så vi åkte in till stan och Konditori Brogyllen. Älskar det stället! Vädret har ju dock varit lite svajigt idag så oturligt nog när vi satte oss på uteserveringen kom det moln som skymde solen och även en del regn. Haha typiskt aprilväder antar jag.

 

 

Men vi uthärdade en stund på uteserveringen och jag gick loss på mina favoriter: cappuccino och kardemummabulle. Så, så, SÅ gott! Därefter åkte vi till ICA och handlade inför kvällens middag och nu? Nu har vi tänt massa levande ljus här hemma och på menyn står Ceasarsallad, vitlöksbröd och sedan färska jordgubbar. Mys!

Och imorgon? Imorgon åker vi hem till syrran – herregud så jag längtar!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *