Lördag.

Byxor & Kappa – Zara / Tröja – H&M / Sneakers – Steve Madden

 

Hej hej hallå lördag! Denna helg har vi inte så mycket inbokat i kalendern utan bara har möjlighet att göra det vi känner för. Superskönt på ett sätt samtidigt som jag lätt blir rastlös då – jag gillar ju att ha lite roligheter inbokade.

Nåväl. M är iväg på fotbollsträning nu och jag tänkte ge mig ut på en långpromenad. Sedan är jag sugen på att klä upp mig litegrann och se ifall vi kan hitta på något. M pratade om att provköra en bil, så vi kanske tar en sväng dit och jag är sugen på finkaffe någonstans. Älskar ju att besöka caféer och lever mitt bästa liv när jag får sitta på ett mysigt café, spana på folk och dricka kaffe och äta bulle. Får se ifall vi kan göra det idag. Senare i eftermiddag blir det i alla fall poddinspelning med syrran och ikväll är jag sugen på god mat och film.

Vad gör ni denna helg?

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *