I annonssamarbete med AnnaStormPhoto

Ny inriktning på mitt bolag!


 

Under ett samtal med min terapeut för någon vecka sedan så kom vi in på olika mål i livet och saker man strävar mot. En av punkterna på den sessionen var mitt egna bolag. Jag har ju drivit det sedan 2014 och i slutet av 2019 bildade jag ett eget AB där jag skulle få mitt egna bolag att växa. I början så valde jag att enbart rikta mig till privatpersoner och främst fotografera bröllop, gravida och familjer. Något som jag absolut tycker är roligt men under samtalet med min terapeut kom jag fram till att det inte är det jag BRINNER för. Och i vissa lägen tycker jag verkligen man ska våga satsa på det man brinner för istället för att göra det som förväntas av en. Så. Jag valde att byta inriktning.

 

 

Och nu kan jag stolt säga hej till mitt nya ”bolags-jag” där jag främst kommer rikta mig till olika företag och verksamheter. Jag kommer fortsätta fotografera bröllop för det tycker jag är roligt, men jag kommer inte göra det i lika stor utsträckning som tidigare – för förhoppningsvis kommer jag ha fullt upp med olika verksamheter.

Genom mina år som bloggare har jag arbetat med mängder av olika företag och tolkat deras produkter eller tjänster på mitt sätt genom min marknadsföring här i kanalerna. Och det ÄLSKAR jag! Så tanken är nu att jag tar steget vidare och kommer tillhandahålla fotograf-tjänster för olika verksamheter och företag som på något sätt vill nå ut med magiska bilder! Jag kommer alltså fortsätta att jobba som fotograf. Men istället för att fotografera kommande mammor, romantiska bröllop och nyfödda barn vill jag jobba med spännande verksamheter och fantastiska produkter, tjänster eller anläggningar. Att få fotografera för ett varumärke och tolka deras vision genom mina bilder är bara SÅ GALET kul!

 

 

BUSINESS – COMMERCIAL – WEDDINGS

Så jag är mycket, mycket pepp! Om ni känner någon verksamhet som är i behov av nya bilder så får ni gärna tipsa dem att besöka min nya hemsida där de kan läsa mer. Under fliken FÖRETAG på hemsidan kan ni läsa om allt jag erbjuder (ex. produktfotografering, företagsporträtt eller företags lifestyle). Jag kommer ju såklart också fortsätta med bröllop så är ni intresserade av det så ta gärna en titt under fliken BRÖLLOP på hemsidan.

Jag hoppas ni vill följa med på den resan och jag skulle bli oerhört glad och tacksam om ni någongång hamnar i ett sammanhang där ni vill tipsa om en fotograf och skulle vilja nämna mig ♥

 

4 kommentarer till “Ny inriktning på mitt bolag!

  1. Åh vad kul & spännande!
    Älskar dina bilder både här & insta, det är något magiskt i dem på något sätt, märks att du har grym känsla! Så du gör helt rätt!
    Lovar att tipsa! Fick faktiskt en liten idé som jag ska dela med dig… skriver privat vid tillfälle!

    Heja dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg