Min födelsedag – 24h.


 

Hej på er! Mår ni bra? Jag hoppas det ♥

Här hemma har det verkligen hänt grejer och dagarna bara rullar på. Inte minst hände det grejer i början av veckan då vi firade min födelsedag hela dagen! M hade verkligen styrt upp det SÅ bra och ordnat saker från morgon till kväll. Jag är ju verkligen en känslomänniska och kan bli väldigt skör om just födelsedagen inte blir fin, men oj så fin den var! Behöver ju egentligen inte hända så storslagna saker, bara den uppmärksammas i det lilla. Men M hade verkligen slagit på stora trumman och ordnat en toppendag för mig. Så tacksam för det (och honom). Ska vi ta en titt? Jag tycker det!

 

 

Morgonen började tidigt med skönsång och frukost på sängen. Så himla festligt! Fick även ett litet paket innan M åkte iväg till jobbet och jag fick i uppdrag att fixa i ordning mig, packa en väska och köpa lite fika innan kl 10.30 då han skulle komma hem. Så jag gjorde som jag blev tillsagd och köpte bland annat dessa magiska krämbullar som jag dukade upp med hemma. Alltså – vetebröd…. det bästa jag vet!

 

 

Efter vi hade fikat och druckit massa kaffe tog vi sikte på en destination som blev spontant inbokad på söndagen innan. Nämligen Bilia. Där (mer eller mindre) spontanköpte vi en ny bil. Iiihhh så pirrig inför det! Jag är ju lite rolig med sådant. Att beställa mat på restaurang ger mig världens beslutsångest medan jag kan köpa en bil bara genom en blinkning. Jaja. Bilen får vi hämta om drygt 1 vecka och jag är SÅ pepp!

 

 

Efter bilköpet hade M bokat in oss på lunch hos nya stället i stan (CHERI-LEE). En asiatisk restaurang med SÅ snygg inredning och galet god mat! Här beställde vi in dagens lunch och jag drack även ett krispigt vitt vin. Är det födelsedag så tycker jag man kan unna sig en vinlunch! Mycket mysigt och jag vill absolut gå tillbaka hit. Vet att de har en grym kvällsmeny också som jag är sugen på att spana in.

 

 

Efter lunchen köpte vi kaffe som vi tog med oss och sedan väntade roadtrip ner till Falkenberg Strandbad. Där hade M bokat in oss över natten och oj så mysigt! Vi kastade direkt på oss badrockarna och sedan spenderade vi drygt 3h nere i SPA:t. Vi plaskade i poolerna, satt i bastun, hängde i orangeriet framför den öppna brasan och åt även en lättar middag nere i SPA:t. Mys, mys mys! Sedan när klockan passerat 20.00 fick man bara hänga på rummet (restriktioner) så då åkte vi till ICA, köpte snacks och sedan låg vi i sängen och såg på Allt mot Alla innan vi somnade sött.

 

 

På morgonen sedan vaknade vi i ett fantastiskt morgonljus och gick upp för att äta frukost. Nya restriktioner gjorde att de inte serverade någon frukostbuffé utan man fick istället allt serverat vid bordet. Faktiskt trevligare än buffé, om ni frågar mig. Sedan var det dags att checka ut och vi åkte mot Varberg och spatserade runt lite innan det var dags att åka hemåt igen. Men 24h av födelsedagsfirande blev det och 24 helt fantastiska timmar.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Min födelsedag – 24h.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *