I min dröm-garderob…

 

Om jag fick drömma mig bort för en sekund och inte tänka att plånboken hade några som helst begränsningar så hade jag klickat hem ALLA dessa magiska klänningar på stört till garderoben! Ååh vad de skriker ”Anna” allihop. Så himla fina!

 

Prickig dröm från By Malina (KLICK). Så himla vacker och jag ÄLSKAR ju plagg med volanger just vid axlarna, det skapar en magisk silhuett och drar blickarna även till ansiktet hos personen som bär plagget. Gillar också de transparenta tyget och prickar känns alltid rätt.

Är för tillfället helt besatt av grönt (gärna så stark grön färg som möjligt) och hos mitt nya favoritmärke Self Portrait fann jag denna dröm (KLICK). Älskar detaljerna med (återigen) volanger vid axlarna och även den snygga skärningen i ryggen.

Gaaah, visst sa vi att det var okej att drömma?!? Herregud, denna klänning är perfektion! Önskar att jag vore ekonomiskt oberoende och kunde klicka hem typ varenda klänning hos Net A Porter. Denna var som sagt vad magi (KLICK).

Ytterligare en favorit med volanger (visst kan vi ana en röd tråd bland mina drömklänningar nu?). Denna blommiga dröm kommer från By Malinas senaste kollektion (KLICK) och hade gärna fått ta plats i garderoben.

Efter mitt senaste klänningsköp (en rosa dröm från Ganni) har jag blivit som besatt av just starka rosa nyanser. Tycker det är SÅ galet fint – framförallt när huden sedan blivit lite solkysst. Denna från Rotate med rejält puffiga ärmar (KLICK) skulle jag inte tacka nej till.

Sist men inte minst har vi denna vita sommardröm från Zimmermann (KLICK). Lika fin till klackar och läppstift på kvällen som strandväska och sandaler mitt på dagen. Ser avslappnat och dyrt ut, den perfekta kombinationen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg