I annonssamarbete med AnnaStormPhoto

Bröllopsfotografering – Maja & Gustav.


 

Hej på er! Har ni det bra i sommarvärmen? Åh som jag hoppas det! Själv jobbar jag sista veckan nu innan semestern och det är full rulle. Utöver kontorsjobbet på dagtid så redigerar jag även bilder från helgens bröllop på kvällarna. Fullt ös, med andra ord. Men målet är att vara helt klar på fredag så att jag verkligen kan stämpla ut och njuta av semestern.

Så jag kikar bara in här lite kort och tänkte dela med mig av några utav bilderna från lördagens fotografering (med brudparets tillåtelse). Det var ett fantastiskt bröllop ute på Donsö i Göteborgs skärgård. En dag som bjöd på massa skratt, kärlek, spex och högsommarvärme. 30 grader och strålade sol hade vi och det var en minst sagt svettig dag, haha. Men oj som jag njöt. Fotograferade hela dagen och timmarna verkligen flög förbi.

Stort grattis till finaste Maja & Gustav och tack för förtroendet att välja mig som er bröllopsfotograf ♥

 

4 kommentarer till “Bröllopsfotografering – Maja & Gustav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg