Semester!

Klänning – & Other Stories / Väska och sandaletter – H&M

 

Wohoo – äntligen semester! Igår stämplade jag ut för 3 veckors njutning i form av det finaste vi har: sommarsemester! Ska spendera dagarna med att åka på små dagsutflykter, besöka gårdsbutiker, bada, plocka jordgubbar, paddla kajak, äta på nya restauranger och hänga med människor jag tycker om. Och så ska vi på lite äventyr i landet och så planerar jag läsa minst 3 böcker. Ja, semester – underbart är det!

Och igår? Igår firade vi med ett besök på TAVOLO. Fick New York-vibbar direkt och älskade lokalen, stämningen, personalen och maten. 10p. Efteråt gick vi vidare i stan, hamnade på LEVANTINE där vi åt dessert och spanade på folk innan vi slutligen tog oss hemåt. En perfekt start på semestern, om ni frågar mig.

Och idag? Idag planerar vi en dagsutflykt ner till Varberg, ska plocka jordgubbar (i regnet, haha) och besöka lite mysiga ställen. Hoppas du får en fin lördag – semester eller ej ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *