24h med familjen i Borås. Svensson-liv, italienskt till middag och vilda djur.


 

Tidigare i somras kom mamma med förslaget att vi skulle ha lite familjehäng i Borås. Jag & M tillsammans med mamma, Linn och barnen. Sagt och gjort. Stuga bokades på camping i äkta Familjen Svensson-anda och efter jobbet igår tog jag och M bilen till Borås där vi mötte upp detta soliga gäng på campingen.

Eftermiddagen spenderade vi med att busa med (och springa efter busiga) barn tills vi var helt slut. Vi förundrades också över camping-stilen och hur fördomen kring vilka som spenderar en sommar på svensk camping faktiskt stämmer. Underhållning på hög nivå!

 

 

När vi fått barnen att somna (toksent, de var alldeles uppspelta såklart) så högg vi in på maten jag fixat. Det stor italienskt på schemat och vi inledde med chark och rödvin för att sedan sleva i oss världens godaste fänkål- och citronpasta. Mums! Därefter smög vi in i stugan och snarkade ikapp med barnen.

 

 

Och idag? Idag väcktes vi va nyfikna barn lagom till soluppgång (haha kämpa!) och efter frukost och bus utanför stugan åkte vi bort till Borås Djurpark där vi skulle spendera några timmar.

Och barnen tyckte det var high-life och var storögda prick hela tiden! Det var själv flera år sedan jag var på Borås djurpark och även om jag är lite tudelad till just fenomenet djurparker med instängda djur (speciellt efter att ha varit i Tanzania och sett dem leva fritt…) så var det ändå en härlig upplevelse!

 

 

Vi spatserade runt i parken, beundrade alla djur, åt medhavd lunch och jag lärde Tage allt jag kan om djuren (Ines är än så länge för liten och tycker det är minst lika kul att plocka stenar på marken som att se på lejon). Efter många timmar i parken spatserade vi sedan ut. Pussade familjen och sa ”på återseende” innan vi brummade hem till Göteborg igen. Fyllda av värme och kärlek efter 24h med familjen ♥

 

3 kommentarer till “24h med familjen i Borås. Svensson-liv, italienskt till middag och vilda djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg