Klädsel för sensommaren.

∼ innehåller adlinks ∼

Klänning – HÄR / Väska – HÄR / Hatt – HÄR / Solglasögon – HÄR / Sandaletter – HÄR / Ring – HÄR 

 

Det finns en övergångsperiod som vi sällan pratar om och som jag faktiskt sällan hänger med i rent modemässigt. Det är övergångsperioden mellan högsommar och sensommar. Tiden då luften på morgnar och kvällar är kyligare, men då temperaturen dagtid ändå tillåter solglasögon och kanske ett dopp i havet. Denna period kan man absolut fortfarande använda sina befintliga sommarplagg, men addera en tjockare tröja eller byta ut sandaletter mot boots. Men jag tycker ju det är vansinnigt trevligt med lite nytillskott i garderoben och hade jag fått drömma skulle jag gärna gå klädd som ovan i augusti.

 

2 kommentarer till “Klädsel för sensommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg