Någon av er som varit i Parga?

Bilder från Pinterest (ser fram emot när jag har egna bilder att publicera därifrån).

 

Tidigare i våras, när det fortfarande var osäkert på om man skulle kunna resa utomlands under sensommaren eller inte, så chansade vi och bokade en resa till Parga, Grekland. Och nu, när UD säger OK och när vi båda är fullt vaccinerade känns det ändå som om resan faktiskt kan bli av och jag är orimligt pepp på det. Att resa är verkligen ingen självklarhet – speciellt inte under pandemin och kanske aldrig någonsin för somliga. Därför är jag tacksam över möjligheten nu och även om man absolut inte ”måste” utomlands så vill vi det verkligen och ser i dagsläget ingen direkt fara med det. Så vi kör!

Vi ska alltså till Parga som ligger på fastlandet i Grekland. En liten charmig by med kristallklart vatten, färgglada hus och frodiga bergssluttningar. Det ska bli så himla mysigt och nu på kvällarna sitter jag (i vanlig ordning) och letar tips på allt från stränder till restauranger och utflyktsmål. Vi reser ju iväg om lite drygt 1 veckas tid så det närmar sig! Och jag tänkte faktiskt kika med er – är det någon av er som varit i Parga? Och är det i så fall något ni vill tipsa om eller rekommendera? ♥

 

7 kommentarer till “Någon av er som varit i Parga?

 1. Klart ni ska resa! Vi har rest tre gånger med barn och det har gått hur bra som helst! Livet står ju inte stilla! Ser framemot dina bilder därifrån!

 2. Ser underbart ut och jag hoppas ni får en härlig resa! En släkting har varit där tidigare och hon sa: jättevackert men såååå backigt! Men jag gissar på att ni har väldigt bra kondition så backar borde inte vara nåt problem, haha!

  1. Ja, tänker att det får bli mycket back-träning där. Men både jag och min kille motionerar ofta så får se det som bra träning, haha 😉

 3. Hej!
  Jag, min man och våra två flickor bor i pargaområdet flera månader om året. Det är så vackert här!
  Grönt, många underbara stränder, att det är på fastlandet gör att det finns så mycket att upptäcka.
  Vi är här nu och just nu är det så otroligt mycket folk överallt. Vi bor i Agia, en by några kilometer upp i berget och har inte ens åkt ner till Parga på en veckas tid, men från nästa vecka hoppas jag det börjar minska lite.

  Jag har massa tips! Ska jag skicka ett mail? Vi gifte oss här för några år sedan och då skrev jag ihop en lista till gästerna som jag kan skicka.
  Hoppas ni får det ljuvligt ☺️

  1. Men ååh så ljuvligt att kunna bo där några månader om året, det låter helt magiskt! Kan förstå att det blir mycket turister på sommaren men håller tummarna för att det minskat lite när vi åker (då har ju skolorna börjat i Sverige i alla fall)..

   Men åh, gud ja!! Jag tar tacksamt emot alla tips jag får så du får hemskt gärna skicka ett mail om du vill ♥ Du kan skicka till hello@annaelisabethstorm.com

   Tack snälla du 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg