Rolig vecka!


 

Hörni! Denna vecka tycker jag symboliserar den perfekta mixen av möten, trevligheter och vardag. Vi är ju fortsatt permitterade på kontoret så mitt jobb som chefredaktör på Bröllopsmagasinet utför jag nu (fram till 1 oktober) endast på 40%. För många kan detta göra att man känner sig lite vilsen men jag som även har eget företag tycker detta som jag befinner mig i just nu är en ganska skön mix.

Mixen innebär alltså att jag 2 heldagar i veckan jobbar på kontoret och resterande tid har jag möjlighet att jobba med mitt egna bolag. Då redigerar jag bilder från sommarens fotograferingar, tar möten med blivande brudpar och även lite nya företagskunder. Jag planerar även roliga samarbeten på blogg och Instagram och så kan jag ta lunchpromenader, dricka finkaffe i samband med möten och få den där omväxlingen som jag älskar så mycket.

Utöver denna mix är det också lite andra spännande saker som sker i veckan, bland annat så är vi med i budgivning på en ny bostad och så ser jag fram emot lite trevliga middagar. Och så ska jag ta min andra dos vaccin imorgon och så planerar vi ju för Grekland om drygt en vecka. Mycket kul som händer med andra ord och mycket att vara tacksam över ♥

 

1 kommentar till “Rolig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg