Flipperspel i huvudet.

Blus – Rodebjer / Kjol – Rut & Circle

 

De senaste dagarna har det känts som om jag har ett flipperspel i huvudet. Eller att mina hjärna spelar tennismatch med mina tankar. Jag, som vanligtvis är en strukturerad person upplever nu att huvudet känns extremt rörigt och det kanske inte är så konstigt? Den senaste veckan har nämligen innehållit en hel del.

För det första så har vi inte bara varit med i ett utan två budgivningskrig för nya bostäder som vi varit och kikat på. Och inte bara det att vi varit med i budgivning utan samtidigt som vi lägger bud snurrar tankarna på högvarv i hjärnan. Är vi redo att lämna ”vårt” kvarter och flytta? Vad innebär en flytt till en annan stadsdel eller förort till Göteborg. Vad säger magkänslan? Vad säger besiktningsprotokoll? Vad säger vänner? Vad säger framtiden? Är det rätt beslut, fel beslut, ett viktigt beslut eller dumdristigt? Vad är ett rimligt pris? Hur vill vi att framtiden ska se ut? Ja, en (läs: två) budgivningar sätter minst sagt griller i skallen.

Dessutom rullar veckan på med en hel del möten. Och då jag fortfarande är permitterad och jobbar ca 50% som anställd och 50% med mitt egna har det varit minst sagt en väldigt mix på mötena och uppgifterna där jag hela tiden får jobba stenhårt med att hålla isär allt och trippelchecka kalendern och boka in, parera, planera och strukturera upp saker. En väldigt mix av allt, både på gott och ont.

Och så väntar ju Grekland på lördag. Och mellan att söka tips inför resan har jag också krigat med vårdcentralen angående förnyelse av recept på vissa mediciner. Och med tanke på att jag flyttat så har de nya mottagningarna inte 100% koll på journaler från tidigare vårdcentraler (VARFÖR är det så år 2021?!? Har vi inte kommit längre?) och det har såklart inneburit en del stress. Och så var det det här med inresetillstånd, covidbevis och massa andra administrativa saker inför resan som är helt nytt.

Och som grädde på moset är det också en del privata saker som hänt som jag inte tänker gå in närmare på men som också, givetvis, försätter huvudet i ett spretigt tillstånd.

Så ja, mitt huvud känns minst sagt rörigt och samtidigt som jag förstår det så förstår jag det inte alls. Trots allt ovanstående så känner jag mig inte stressad, så det är inte stress det handlar om. Gud ska veta att jag varit med om mer turbulenta perioder i mitt liv. Och något som faktiskt är väldigt intressant är att jag pratade med min tvillingsyster idag som känner EXAKT samma sak. Hon upplever också att allt känns rörigt, spretigt, förvirrat och okontrollerat. Och det är lustigt att hon känner så, för vi befinner oss på så olika platser i livet och har olika tankar. Men känslan är densamma. Inte nödvändigtvis på ett dåligt sätt. Mer att det sker saker av förändring just nu på så många plan och samtidigt som man vill framåt och vill så mycket så vet man inte vad, varför, hur eller när. Man bara vet att något är på gång och även hur snabbt hjärnan springer går det inte att sortera i tankarna.

Kanske är det något med planeterna just nu? Enligt vårt horoskop är denna vecka en tid av ”full fart” och ”blixtrande”. Så det kanske stämmer in… Oavsett vilket så hoppas jag snart kunna sortera lite i hjärnan. Lägga undan flipperspelet och återvända till min fungerande, strukturella och förnuftiga hjärna. För även om tillståndet just nu inte känns av ondo så är det ändå förvirrande.

Har jag någon VÄDUR där ute som kanske också känner samma? Eller är det bara ett band oss tvillingar emellan som genom någon slags telepati upplever samma ostruktur i hjärnan?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg