Packning pågår.


 

Hej hej hallå fredag! Idag är jag ledig och på agendan står bland annat något väldigt roligt, nämligen packning inför Grekland! Vi sticker ju iväg imorgon och efter en händelserik vecka ska det bli otroligt skönt att få åka till värmen och bara njuta av lediga dagar. Så himla tacksam för det!

Jag fick så otroligt fina tips av er kring Parga (tack ♥) och ser fram emot att besöka flertalet av dem. Och medan jag är iväg tänker jag faktiskt passa på att ta semester typ fullt. Så jag kommer bara uppdatera Instagram kommande vecka och tänker att jag istället, när jag kommer hem, delar med mig av massa härliga bilder, tips och kanske till och med gör en egen guide över resmålet – jag vet att ni brukar uppskatta det.

Så nu fokuserar jag på packningen, ikväll ska vi beställa pasta och imorgon: imorgon är det semester! Iiih, blir pirrig i hela magen bara jag tänker på det! Som sagt – vill ni se lite bilder från Grekland i dagarna som kommer så in och följ mig på @annastormphoto

 

2 kommentarer till “Packning pågår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg