Nytt jobb.

Klänning & skor från Zara

 

Haha ibland undrar jag hur mitt minne är, egentligen. Kan ha otroligt svårt för att komma ihåg VEM jag sagt saker till och i vilka sammanhang. Av den anledningen så KÄNNS det som om jag har berättar för er här inne att jag fått ett nytt jobb. Eller så har jag inte gjort det, utan det bara känns så. Hur som helst. Antingen å vet ni om det eller så får ni höra det nu för första gången, jag tänker att det spelar mindre roll om jag upprepar mig eller inte, haha.

Det var i alla fall så att under vår fantastiska semester i Grekland tidigare i höst fick jag ett mycket soligt samtal där jag låg på solstolen i skuggan av ett parasoll i bambu. Jag fick det fantastiska beskedet att ett jobb som jag sökt; det var nu mitt. Om jag ville ha det förstås. Och alltså, SOM jag ville ha det!

Jag tror ju väldigt mycket på ödet och att de flesta saker som sker äger rum av en specifik anledning. Och att de sakerna som händer ja, de händer exakt när de ska hända. Det är liksom universums sätt att öppna en dörr och peka åt en specifik riktning. Och när sådana tillfällen uppenbarar sig? Då gäller det att hoppa på tåget!

 

 

Kort och gott. Jag har nu varit chefredaktör i över 7 år på fantastiska Bröllopsmagasinet. Det har varit sju magiska år, men också otroligt slitsamma år på många sätt. Jag är övertygad om att jag hade kunnat stanna kvar mycket, mycket längre då jag trivts oerhört bra. Men nu var det universum som sade åt mig att något annat väntade. Jag sökte nämligen tjänsten för det här nya jobbet med en magkänsla som sa JA. Och när jag, efter 3 intervjuer och ett arbetsprov senare, fick beskedet om att jobbet var mitt. Då fanns det liksom inget att tveka på. Detta var meningen.

Så jag tackade ja där i solstolen. Alldeles pirrig, förväntansfull och redo för något nytt. Även om det såklart är vemodigt att lämna något bra. Förändring är ju så, det är pirr och förväntan blandat med sorg. För även om jag är mer än redo för något nytt finns det ju också en sorg i att avsluta ett kapitel och stänga en dörr. Men det är dags nu.

 

 

Så på torsdag i veckan som kommer börjar jag ett nytt jobb. Som Social Media Manager på Ellos och det känns magiskt roligt! Att få vara på en arbetsplats som riktar sig mot kvinnor och som dessutom sysslar med två av de bästa sakerna jag vet; mode och inredning, ja, det är drömmen!

Jag tänkte jag skulle summera min tid på Bröllopsmagasinet med lite bilder i ett senare inlägg (det tar en stund, haha). Men för nu ville jag i alla fall bara meddela den fina nyheten. Att ett nytt jobb väntar och att universum öppnat ytterligare en dörr.

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Nytt jobb.

 1. Men vad roligt!
  Även om man trivs hur bra som helst på ett jobb, så är det nyttigt och utvecklande att byta ibland.
  Stort Grattis, det blir toppen!
  kram Mia

 2. Stort Grattis till ditt nya jobb, kommer att passa dig perfekt!
  Det är nyttigt att utmana ödet.
  kram och Lycka till
  /Stina

 3. Men va kul, jättestort grattis till dig och ett ännu större grattis till Ellos 🙂
  Vår dotter har nyligen flyttat till Borås för att plugga till textilekonom på textilhögskolan och det finns många spännande verksamheter i det området. Nu kanske du inte kommer att sitta i Borås hela tiden men jag får väl ändå passa på att tipsa dig om att Borås har ett fantastiskt restaurangutbud 🙂

  Stort lycka till Anna.

  1. Åh tack snälla! Och så roligt att din dotter flyttat dit för utbildning 🙂 Borås är ju verkligen en textilstad med mycket spännande verksamheter 🙂 Och ååh så kul med restaurangerna! Har testat Vinci och älskade det, ser fram emot att utforska Borås mer 🙂 Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.