Adventskalender från Sniph.


 

På min Instagram har jag under hösten haft ett samarbete med mina älsklingar på SNIPH. Ni som följer mig där (och här) vet hur mycket jag älskar deras produkter och parfymerna är jag mer eller mindre besatt av. Herregud så goda dofter!

Och nu, lagom till vi snart kliver in i en av mina favoritmånader (december) erbjuder de en adventskalender med helt magiska produkter! Adventskalendern är unisex och innehåller allt från parfymer till doftpinnar och mycket mer (tjuvkikat lite i min kalender och längtar SÅ tills den 1:december då jag får öppna första ”luckan”).

 

 

Och är ni sugna på att klicka hem en adventskalender till er själva, din partner, eller till någon du tycker om jag kan tipsa om att rabattkoden ANNA10 just nu ger er 10% på adventskalendern (erbjudandet gäller november ut eller så länge laget räcker).

Läs mer om adventskalendern här: SNIPHS ADVENTSKALENDER.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *