Vinlunch och tid som springer iväg.


 

Herregud, VART tar tiden vägen? Haha just nu är jag inne i en period som är helt sinnessjuk känns det som. Jag liksom vaknar på måndag morgon och sedan poff! är det fredag eftermiddag. Och lika snabbt blir det måndag igen. Galet. Jag hade ju liksom tänkt att visa vad jag gjorde förra helgen i måndags, men så är det redan helg igen och ja, jösses!

Men innan jag kör välkomnar denna helgen (som dessvärre kommer bestå av jobb, hehe såg fram emot lite ledig tid) så tar vi en tillbakablick på förra lördagen. Då hade jag en heldag med mina favorittjejer. Linn, min älskade tvillingsyster och Sara, vår bästa vän sedan 30 år tillbaka.

 

 

Att ha vänner som sträcker sig så långt tillbaka i tiden är verkligen en lyx som jag är så tacksam över. Vi tre har liksom känt varandra i stort sett hela livet och det är en så galet härligt känsla. Och att vi idag, 32 år gamla, fortfarande är lika tajta är en ynnest som gör mig till den rikaste människan i världen ♥

Och förra lördagen hade vi som sagt vad en hel dag tillsammans. En lördag som innehåll vinlunch på fantastiska Wolfgang Vincafé och som följdes av strosande på stan. Sedan mellanlandade vi hemma och spelade 90-tals musik, åt oliver och gjorde oss i ordning inför kvällen (mysigaste stunden!). Sedan stack vi till Toso för drinkar och tjejsnack innan vi landade på BANG matbar för en kulinarisk upplevelse och gott vin. En riktigt, riktigt fin dag som följer med mig i hjärtat ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *