New in – senaste fynden till hemmet.

Hej hej hallå! Redan onsdag (hjälp denna vecka springer förbi) och snart bara 1 vecka kvar till julafton. Mys! Jag kommer ju jobba in i det sista – ska till och med resa iväg till en plåtning nästa vecka så mycket jobb som väntar innan jul. Men jag försöker också njuta så mycket jag kan på kvällarna och ledig tid. I måndags åkte vi bland annat och köpte julgran och sedan dekorerade vi pepparkakshus, lyssnade på Musikhjälpen och drack glögg. Fick så mycket julkänslor då!

Men ja – nu till något hel annat, nämligen lite nytt som jag köpt till hemmet.

 

 

Först ut är dessa lampfötter som jag spanade in på vår lokala loppis. Till saken hör att loppisen bara har öppet 3 dagar i månaden så jag hade gått förbi denna butik och spanat lääääänge och suktat efter dessa. Och så den dag loppisen skulle ha öppet, ja då var jag iväg och jobbade och hade inte möjlighet att gå till butiken. Men jag tvingade min kille att göra det (mot hans vilja, haha han hatar lampfötterna). Och jag hade sådan tur – lampfötterna fanns kvar. Alltså – jag tycker de är helt galet vackra! Nu ska jag bara spana efter lampskärmar som kan passa och sedan, när adventsstjärnorna åker ner i januari, då är det dessa som åker upp.

 

 

När vi besökte min syster och barnen för någon vecka sedan passar vi också på att besöka Hem&Hobby (en favoritbutik i Hjo) och där fann jag denna stora urna och imponerande skål i lera. Och alltså – är det något jag ÄLSKAR så är det just urnor och prick alla föremål tillverkade i lera. Jag drömmer ju om en inredning i medelhavs-stil och då känns allt i lera helt rätt. Tyvärr är ju dessa föremål ganska dyra i många butiker, men på Hem&Hobby tyckte jag att jag fick dem till fyndpris. Så, så nöjd!

 

6 kommentarer till “New in – senaste fynden till hemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg