Helgen i bilder.

Hej på er! Hoppas ni har haft en mysig helg och 3:e advent ♥

Denna helg har jag varit ensam hemma. Min kille är uppe i Sälen och åker skidor så jag har myst runt här hemma och haft en riktigt fin helg med massa god mat och julpyssel. Ska vi ta en titt på dagarna? Häng med.

 

 

I fredags så jobbade jag inne i Borås i vår studio där vi hade en plåtning. Lång, men rolig dag där vi fotograferade väldigt snyggt vårmode.

 

 

På kvällen sedan tog jag en promenad bort till ICA och handlade parmesan, oliver och pasta till kvällens middag. Just denna stund: fredagskväll hemma med lite plock och rödvin kan vara den bästa stunden på hela veckan.

 

 

På lördagen startade jag dagen med en riktig julinspirerad frukost. Smörgås med köttbullar och rödbetssallad. Och så apelsin och kaffe. Mums! Och så har jag öppnat massa paket från min julkalender från SNIPH. Sååå bra grejer! Blir glad varje dag jag får öppna ett paket från den och just denna vecka har jag legat lite efter så i helgen har jag öppnat alla veckans paket. Känns som lilla julafton varje gång.

 

 

Tog mig sedan ut på en långpromenad i snön. Så fint att den fortfarande ligger kvar (ska dock bli plusgrader i veckan som kommer…)

 

 

Sen bakade jag lussebullar. Alltså WOW! Har ni inte testat mitt recept (LÄNK) så bara måste ni göra det. Det är det sjukaste jag smakat – så, så gott! Tryckte 4st och njöt varje tugga.

 

 

Låg sedan i soffan, läste bok och ägnade mig en stund åt att slå in julklappar innan jag tog en dusch och satte på mig rött läppstift. Sedan dansade jag i vardagsrummet och drack bubbel innan….

 

 

Räkor och toast till middag. Oj så gott!

 

 

Och idag då? Idag har jag varit en sväng på gymmet och tränat (så skönt!).

 

 

Sedan har jag bakat ännu mer, idag bakade jag mjuk pepparkaka som blev vansinnigt god. Recept här: LÄNK.

Och nu? Nu väntar jag på att M ska komma hem och sedan blir det tända ljus, middag och film.

Hoppas du haft en fin helg ♥

 

4 kommentarer till “Helgen i bilder.

  1. Det är så ljuvligt och inspirerande att se allt livsnjut!! Och spela roll om det är på egen hand!? 😁👏 fantastiskt! Ska testa bullarna under veckan 😌🌟

    1. Jaa, eller hur?! Vem har sagt att man behöver vara 2 (eller flera) för att njuta och uppskatta livet? Nej, vill man ha det mysigt och njuta så är man sin egen lyckas smed, haha 😉
      ÅÅh ja – vore superkul om du ville testa lussebullarna ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg