Gott nytt år ♥

Och så var det nytt år! Tänk vad tiden går fort, hörni! Och det finaste med livet och nya år tycker jag ändå är möjligheterna. Tänk egentligen vad mycket som kan hända bara under 1(!) år. Det är ganska otroligt när man tänker på det. Och det är ju det som är det fina, att mycket kan ändras under ett års tid om man bara vill, vågar och kan. Så har 2021 inte varit ditt år så kom ihåg att vi nu börjar på en ny kula och kan göra år 2022 till något bättre.

För min del var 2021 ett fint år. Ett fint år som vi avslutade på bästa sätt genom middag med vänner. Vågade inte hoppas på att det skulle bli av (med tanke på förkylningar och restriktioner) innan förmiddagen den 31:a. Men alla visade sig vara friska så vi blev totalt 10 vuxna och 5 barn (alla under 3 år – puh!) som samlades.

 

 

Kvällen till ära körde jag på nya glittriga byxor, kavaj och tingeltangel och kände mig uppklädd och snygg (för ovanlighetens skulle bar jag inte klänning).

 

Matchande par i kostym

Och haha, detta nyårsfirande måste ändå ta rekord i någon form av snabbspolning. Det kändes bokstavligt talat som att vi kom tid, sedan sa de ”poff” och så var klockan 02.45 och det var dags att åka hem. Men kul hade vi!

 

 

Här, försök till arrangerad gruppbild. Lättare sagt än gjort.

 

 

Ryggbiff, rödvinsås, rostad potatis, semitorkade tomater och sugarsnaps.

 

Jag ansvarade (med lite hjälp) för maten under kvällen och haha det var minst sagt hektiskt och en utmaning att få äta varm mat, alla 10 vuxna samtidigt. Alla 5 barnen skulle nämligen nattas och i vanlig ordning (som sig bör med småbarn) så går inte alltid nattning som en dans på rosor utan de vaknade titt som tätt och det var alltid minst 2 föräldrar upptagna med kidsen under kvällen. Så ja, vi åt kallt kött kl. 23.17.  Men det spelade inte så stor roll, för viktigast var sällskapet och att vi hade en pangkväll.

 

 

Lagfoto 2021/2022. Älskar er!

 

 

Här, efter att vi skålat in 12-slaget och öppnat ännu en flaska bubbel. Det är långa grabbar i gänget alltså och med mina 1.68cm är jag kortast i gänget.

Så ja, det gamla året avslutades på topp samtidigt som det nya firades in ordentligt. Och igår? Igår tog vi det lugnt och spenderade dagen med långpromenad, lite fix i lägenheten, serietittande och på kvällen lagade vi pasta och åt oliver och parmesan. Riktigt fint!

Och idag? Idag städas julen bort och vi laddar inför ett nytt år med nya möjligheter.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.