2 dagar kvar av 2021.


 

Hej på er! Hoppas ni mår bra i mellandagarna, oavsett vad ni har för er ♥ Själv tycker jag det känns helt galet att det bara är två dagar kvar av 2021. Vart tog detta år vägen, liksom? Dock har 2021 innehållit väldigt mycket, bland annat flytt till Göteborg, ny bil och nytt jobb, så visst har det hänt en hel del och även om starten på 2021 var otroligt tuff (då min tvillingsyster gick igenom en tuff period och jag led nog minst lika mycket som henne) så har andra hälften av året varit mycket fint!

Och imorgon? Imorgon är det sista dagen på 2021 och vi ska hem till vänner för 3-rätters middag och galej! I vanlig ordning är det jag som styr maten och haha jag har redan halvt stresspåslag kring hur jag ska lyckats med 10st perfekta köttbitar till huvudrätten till 10 personer och lyckats tajma allt. MEEN, så älskar jag ju också att laga mat så jag tänker att det kommer bli bra, oavsett stekgrad på köttbitarna, haha.

Om ni inte har planer för imorgon men ändå vill hitta på något så kan jag tipsa om veckans poddavsnitt då vi pratar nyår och listar maten, drycken, lekarna och aktiviteterna ni inte vill missa. Avsnittet finner ni här: SNICKSNACK MED STORM. Puss!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “2 dagar kvar av 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.