Att se det från den ljusa sidan.


 

Ja, hörni… det har ju varit några deppiga dagar i samband med Covid-19 för mig, vilket ni säkert har förstått. Men nu? Nu börjar jag ändå se lite ljusglimtar i tunneln! Jag upplever att mitt doftsinne är till 50% tillbaka (gud så lättad jag är över det) och jag klarar också att gå en kortare promenad utan att stanna var 20:e meter för att hämta andan. Så himla tacksam att det går åt rätt håll ♥

Något annat jag är tacksam för är också att vi går mot ljusare tider rent årstidsmässigt. Märker ni också av ljuset? Jag blir alldeles lycklig av att det nu kan vara ljust ute klockan 17.00. Helt otroligt vad det gör för människan, ljuset. Och med ljuset kommer också tankar på vår och bara ben och säsongen för klänningar! Jag var uppe på kontoret i tisdags denna vecka och plåtade lite och provade då lite nykomlingar från Ellos. Bland annat dessa 4 klänningar ni ser på bild. Blev kär i allihop och ser verkligen fram emot tiden då vi kan kasta undan byxor och strumpbyxor och jag kan leva mitt bästa liv i klänning ♥

 

3 kommentarer till “Att se det från den ljusa sidan.

  1. Som jag har letat efter den första blommiga klänningen, kommer den verkligen från Ellos? Vad heter den?
    Älskar allt med den, måste ha den!
    Mvh Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg