Finbesök, semlor, vänner och restaurangbesök.

Hej hej hallå! Söndag kväll och jag står i köket och förbereder lite matlådor inför veckan. Medan linsgrytan puttrar på spisen tänkte jag att vi kikar på vad helgen har innehållit, häng med!

 

 

I fredags efter avslutat jobb hoppade jag ur jobbkläderna och bytte istället om till fleecebyxor och dunjacka och hängde med min kille till ishallen. Han spelar hockey (med några kollegor) på fredagar och jag agerade duktig flickvän och var support. Faktiskt väldigt kul!

 

 

Därefter åkte vi till mataffären och helghandlade innan vi landade hemma. Dukade upp med några ostar vi hade i kylen, kex, oliver och vin och lyssnade på musik medan vi mumsade på godsakerna och förberedde kvällens middag.

 

 

Strax efter kl. 20.00 åkte vi sedan till centralstationen och hämtade syrran som kom med tåget. 6(!) veckor sedan vi sågs så det var så himla kul! Vi åkte hem till oss och åt en riktig fredagsmiddag i form av hemlagad potatisgratäng, stekt fläskfilé och en tomat-lök-sallad medan vi tog ikapp tid. Mums och oj så trevligt!

 

 

På lördagen sedan efter frukost och lite snack hemma i lägenheten åkte vi in till stan. Mötte upp vår finaste barndomsvän Sarah och hennes ena dotter inne på Brogyllen för lite fika. Jag åt (givetvis) en semla medan vi tog ikapp tid som saknats oss. Oj så himla trevligt vi hade! Fikan varade i drygt 3 timmar innan vi kramades hejdå och jag och syrran fortsatte en sväng på stan och spanade i butiker. Sedan tog vi oss hem för lunch.

 

 

Efter lunchen drog jag, syrran och M till gymmet. Där tränade vi tillsammans (kan ärligt talat inte minnas när jag tränade med syrran sist, när vi bodde tillsammans tränade vi ju varje dag ihop, men nu var det nog 2 år sedan sist). Hur som helst – SÅ kul!

Därefter åkte vi hem och gjorde oss i ordning för att sedan….

 

 

…gå ut och äta! Herregud, sist jag var ute och åt middag på restaurang var den 6:e november så alltså nästan 3(!) månader sedan. Och med tanke på att det är det bästa jag vet att göra så är det fruktansvärt lång tid. Och alltså, SOM jag saknat det! Vi hade bokat bort på Totale och började med ett glas riktigt gott rödpang i baren innan vi fick vårt bord. Sedan delade vi på pizzor och mellanrätter (råbiff och blåmusslor) medan vi pratade om livet och lyssnade till sorlet från alla andra människor. Alltså DRA MIG BAKLÄNGES vad jag njöt! Älskar, älskar, ÄLSKAR att gå ut och äta och vi var i himmelriket. Inga restriktioner, mina covid-symptom har släppt så jag känner doft och smak och i bästa sällskapet var detta bästa kvällen på länge ♥

 

 

Och idag, söndag. Ja, då har vi tagit långpromenad tillsammans. Sedan var vi på en husvisning och efteråt åt vi lunch innan det var dags att skjutsa syrran till centralstationen för hemresa. Och efter det åkte jag och M och veckohandlade och har sedan slappat hemma. Bakade knäckig äppelpaj och såg på filmen ”King Richard” (hett tips!) och bara myste medan regnet öste ner. En fin avslutning på en magisk helg.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *